ΓΔ: 2449.29 -0.10% Τζίρος: 260.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
Φώτο: Shutterstock

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στον Μαραθώνα λόγω της λαμπαδηδρομίας

Προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης-στάθμευσης θα ισχύσουν το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στον Μαραθώνα, λόγω της λαμπαδηδρομίας του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το Σάββατο, 8 Νοεμβρίου, στην περιοχή του Μαραθώνα, εξαιτίας της διεξαγωγής λαμπαδηδρομίας στο πλαίσιο του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών.

Ειδικότερα, από τις 12:00 έως τις 15:30, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στους εξής οδικούς άξονες:

• Στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο τμήμα μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της αφετηρίας της κλασσικής διαδρομής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα.

• Στην οδό Αγίας Παρασκευής (πρώην Μαραθωνομάχων), σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η ΕΛΑΣ καλεί τους οδηγούς να αποφεύγουν τη διέλευση από τις συγκεκριμένες οδούς και λεωφόρους κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και να αποφευχθούν περαιτέρω κυκλοφοριακά προβλήματα.

Τονίζεται η ανάγκη συμμόρφωσης με τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την ασφαλή μετακίνηση και την αποφυγή καθυστερήσεων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τα γκάζια ανήκουν στις πίστες, όχι στους δρόμους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η οδική ασφάλεια είναι εθνική προτεραιότητα, επισημαίνοντας πως η μείωση των τροχαίων αποτελεί κοινωνική κατάκτηση και προέτρεψε τους πολίτες να απολαμβάνουν το Ράλλυ Ακρόπολις υπεύθυνα και με ασφάλεια.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Ισχυρό πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα με 2.000 συλλήψεις

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για οργανωμένο έγκλημα, παραβατικότητα σε οικισμούς Ρομά, οδική ασφάλεια και Εξάρχεια, τονίζοντας τις παρεμβάσεις της ΕΛ.ΑΣ.
πανοραμική Ρεθύμνου λιμάνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποψηφιότητα Ρεθύμνου για Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Τουρισμού και νέες δράσεις

Ο Δήμος Ρεθύμνης διεκδικεί τον τίτλο «European Capital of Tourism 2027», προβάλλοντας τη στρατηγική του για βιώσιμο τουρισμό. Παράλληλα, υπέβαλε δύο ευρωπαϊκές προτάσεις για αναβάθμιση κινητικότητας και δημόσιου χώρου.
Γιώργος Κώτσηρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώτσηρας: Τέσσερις βασικές προτεραιότητες για την ασφάλεια στις μεταφορές

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Κώτσηρας, θέτει ως προτεραιότητες την οδική ασφάλεια, τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρόμου, την αναβάθμιση των συγκοινωνιών και την αξιοποίηση της τεχ