ΓΔ: 2210.11 0.43% Τζίρος: 120.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:02:43
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
Πλευρά περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σταθμευμένου στην πόλη.

Σύλληψη 48χρονου με ερυθρά αγγελία στο αεροδρόμιο για διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομικοί του Αερολιμένα Αθηνών συνέλαβαν 48χρονο αλλοδαπό με ερυθρά αγγελία των αλβανικών αρχών, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση άνω των 3 κιλών κάνναβης και κοκαΐνης το 2008.

Στη σύλληψη ενός 48χρονου αλλοδαπού προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, 29 Νοεμβρίου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, εντός του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο άνδρας καταζητούνταν με ερυθρά αγγελία από τις αλβανικές αρχές, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 48χρονος κατηγορείται ότι τον Ιούνιο του 2008 παρέδωσε σε άλλο άτομο συσκευασίες που περιείχαν περισσότερα από 3 κιλά κάνναβης και 290 γραμμάρια κοκαΐνης, με σκοπό τη διακίνησή τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Συναγερμός στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου μετά από καταγγελίες για πυροβολισμούς έπειτα από διαπληκτισμό μικρής ομάδας. Άμεσα ισχυρή αστυνομική παρουσία, χωρίς αναφορές για τραυματίες ή ανεύρεση καλύκων. Έρευνες σε εξέλιξη.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Η Ελλάδα παραμένει ασφαλής χώρα με επαρκή μέτρα προστασίας

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τόνισε πως η Ελλάδα παραμένει ασφαλής χώρα, αναφερόμενος στο περιστατικό με τον 89χρονο, και υπογράμμισε ότι τέτοια γεγονότα είναι σπάνια και δεν απαιτούν υπερβολικά μέτρα φύλαξης.
Κατάσχεση ναρκωτικών Τελωνείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για ναρκωτικά

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και αξιοποίηση πληροφοριών. Κατασχέθηκαν 31,8 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα κινητό τηλέφωνο.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραδόθηκε στο ΑΤ Πεύκης η Ελένη Ζαρούλια για τη φυλάκισή της

Η πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, παραδόθηκε στο ΑΤ Πεύκης μετά την καταδίκη της σε 5 χρόνια κάθειρξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές.