ΓΔ: 2130.06 3.15% Τζίρος: 398.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:05
τρένο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Φώτο: ΑΠΕ

Επανέναρξη δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον άξονα Αθήνα–Θεσσαλονίκη–Αθήνα

Η εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ πληρούν όλες τις προϋποθέσεις προστασίας για την υγεία και την ασφάλειά τους, καθώς και για την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού.

Επανέρχονται από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Μαΐου, τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα -Θεσσαλονίκη-Αθήνα, στο πλαίσιο της σταδιακής χαλάρωσης των περιορισμών στις μετακινήσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, έχοντας ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των επιβατών, από την Δευτέρα 18.05.2020 θα κυκλοφορούν οι αμαξοστοιχίες IC 50, IC 52, IC56 και IC 58, από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη, καθώς και οι αμαξοστοιχίες IC 51, IC 53, IC 57 και IC 59, από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Οι επιβάτες, οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ταξίδι με επιστροφή εντός της ίδιας ημέρας, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα πρώτα πρωινά, express δρομολόγια IC 50 & 51, από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, να μεταβούν γρήγορα και με ασφάλεια στο κέντρο της πόλης και να επιστρέψουν με τις απογευματινές αμαξοστοιχίες IC 58 & 59, αντίστοιχα.

Επίσης, από την ερχόμενη Δευτέρα επανακυκλοφορούν οι αμαξοστοιχίες 81, 83, 84 και 86 στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Φλώρινα και αντίστροφα, καθώς και τα τοπικά δρομολόγια στη γραμμή Λάρισα-Βόλος -Λάρισα.

Η εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ πληρούν όλες τις προϋποθέσεις προστασίας για την υγεία και την ασφάλειά τους, καθώς και για την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού.

Συγκεκριμένα:

  • Το προσωπικό χρησιμοποιεί τον απαραίτητο εξοπλισμό.
  • Υπάρχουν σημεία με αντισηπτικό σε κάθε βαγόνι όλων των αμαξοστοιχιών.
  • Υπάρχει συνεχής εισροή φρέσκου αέρα σε όλες τις αμαξοστοιχίες.
  • Γίνεται διαρκής αλλαγή φίλτρων αέρος σε όλες τις αμαξοστοιχίες.
  • Γίνεται καθημερινή απολύμανση όλων των αμαξοστοιχιών.
  • Υπάρχει έλεγχος στις επιβιβάσεις.
  • Όλα τα εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια, το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροδρόμιο Ηρακλείου πρόσοψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Εκτροπές και ακυρώσεις πτήσεων λόγω προβλημάτων στο αεροδρόμιο

Λόγω χαμηλής ορατότητας από αφρικανική σκόνη, έως αργά το βράδυ δεν προσγειώθηκαν πτήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Δώδεκα αεροσκάφη έφυγαν για αλλού, επτά πτήσεις ακυρώθηκαν, ενώ δυνατοί άνεμοι συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα.
Δεμένο πλοίο λιμάνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγορευτικό απόπλου για Κρήτη λόγω θυελλωδών ανέμων

Σοβαρές ανατροπές στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια φέρνουν οι θυελλώδεις άνεμοι που φθάνουν τα 9-10 μποφόρ, με απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Λαύριο, Ραφήνα και διακοπές στις γραμμές Βόλου-Σποράδων, Καβάλας-Πρίνου και Ρίου-Αντιρρίου.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 38χρονου στη Θεσσαλονίκη για αλλοίωση QR codes στάθμευσης

Συνελήφθη 38χρονος Ρουμάνος στη Θεσσαλονίκη, καθώς εντοπίστηκε να αλλοιώνει QR codes σε πινακίδες ελεγχόμενης στάθμευσης στη Βασιλίσσης Όλγας, με σκοπό την εκτροπή πληρωμών. Στην κατοχή του βρέθηκαν εργαλεία και 19 πλαστές πινακίδες.
Φορτηγό ανθρωπιστικής βοήθειας
ΔΙΕΘΝΗ

ΟΗΕ: Σοβαρά εμπόδια στη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Μ. Ανατολή

Το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ προειδοποιεί για μεγάλες διαταραχές στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με 70.000 τόνους τροφίμων να έχουν ήδη επηρεαστεί από καθυστερήσεις και αποκλεισμούς.