bd-sprite
Φώτο: Alpha

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Πέτρος Τατσόπουλος

Διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής υπέστη ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Πολύ σοβαρή κρίνεται η κατάστασή του.

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του περνάει ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

O κ. Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

Ξαφνικά, παρακάλεσε να αποχωρήσει εξαιτίας έντονου πόνου που αισθάνθηκε στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να διακόπτει για διαφημίσεις.

Άμεση ήταν η μεταφορά του στο νοσοκομείο, από ασθενοφόρο που έφτασε στις εγκαταστάσεις του Alpha, ενώ ο Τάκης Χατζής, απευθυνόμενος στους τηλεθεατές, είπε: «Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά».

Δυστυχώς τα πράγματα τελικά ήταν πιο σοβαρά, αφού. όπως διαπίστωσαν οι ιατροί στο Ιπποκράτειο, ο κ. Τατσόπουλος υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.

Διασωληνώθηκε άμεσα και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση, ενώ η κατάστασή του αξιολογείται ως πολύ σοβαρή.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά ανάκληση προστίμων του ΕΟΠΥΥ σε γιατρούς

Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν στους γιατρούς για την αναγραφή προτεινόμενου φαρμακευτικού σκευάσματος στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Οι προτάσεις του ΙΣΑ για την συνταγογράφηση των φαρμάκων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

BEYOND 2024: Η συμβολή του AI στη βελτίωση του Υγειονομικού Συστήματος

«Οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιατρικό τους φάκελο εύκολα, είτε μέσω του υπολογιστή τους είτε μέσω του κινητού τηλεφώνου τους και να παρέχουν πρόσβαση στα δεδομένα του ιατρικού τους φακέλου σε γιατρούς του ΕΣΥ» ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένορκη διοικητική εξέταση στο «Αττικόν» για το θάνατο του Δημ. Καλλιάνου

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του Δημήτρη, αφήνοντας αιχμές εναντίον γιατρών διότι δεν έβαλαν τον πατέρα του σε ΜΕΘ.