Φώτο: ΑΠΕ

Πέθανε ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος

Σε ηλικία 83 ετών, έφυγε από την ζωή το πρωί της Παρασκευής ο εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος.

Πέθανε το πρωί της Παρασκευής, 13 Σεπτεμβρίου, ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος σε ηλικία 83 ετών.

Γεννήθηκε το 1936 στην Πρώτη Σερρών και υπήρξε ο πρώην εκδότης του «Ελεύθερου Τύπου» και του «Αδέσμευτου Τύπου». Λίγα χρόνια μετά τη γέννησή του η οικογένειά του μετακόμισε στη Δράμα, όπου σε ηλικία μόλις 14 ετών υπέγραψε το πρώτο του ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Πρωινός Τύπος της Δράμας».

Το τελευταία διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο αδελφός του, Νίκος, στον ΣΚΑΪ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

newspapers-efimerides-typos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαλείται το πρόγραμμα ενίσχυσης εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων για θέματα Τύπου τη Δευτέρα στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης «προκειμένου να εκφράσουν, αν το επιθυμούν, τις προτάσεις τους».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιορίζονται οι άσκοπες μετακινήσεις μετά την αυστηροποίηση των ελέγχων

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας επιβλήθηκαν σήμερα μέσα σε 9 ώρες, πρόστιμα των 150 ευρώ σε 497 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις με την πλειονότητα αυτών να εντοπίζονται στην Αττική.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. Χαρδαλιάς: Το κράτος κάνει ότι πρέπει, να μείνουν οι πολίτες στο σπίτι

Την παράταση του λουκέτου στα καταστήματα επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Ν. Χαρδαλιάς αναφέροντας πως το κράτος κάνει ότι πρέπει για τον περιορισμό της επιδημίας και οι πολίτες πρέπει να παραμείνουν σπίτια τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα για την ηλεκτρονική έκδοση δελτίου ανεργίας

Από αύριο Δευτέρα 30 Μαρτίου θα δίνεται η δυνατότητα στους ανέργους να μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο μητρώο και να αποκτήσουν δελτίο ανέργιας αλλά και να υποβάλλουν αίτηση για επιδότηση ανεργίας.