ΓΔ: 2583.99 -0.71% Τζίρος: 92.83 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:45:38
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

Πάτρα: Νεκρός νεαρός άνδρας μετά από ξυλοδαρμό σε κέντρο διασκέδασης

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες νεαρός άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα.

Υπό διερεύνηση από τις αστυνομικές αρχές βρίσκονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας άνδρας, 31 ετών, έχασε τη ζωή του μετά από επεισόδιο ξυλοδαρμού σε κέντρο διασκέδασης στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο παρέες που διασκέδαζαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο στο κέντρο της πόλης ενεπλάκησαν σε συμπλοκή για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 31χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του, γεγονός που οδήγησε στην άμεση ενημέρωση της Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών άτομα που βρίσκονταν στο χώρο την ώρα της συμπλοκής, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για άλλα πρόσωπα που ήταν παρόντα στο περιστατικό. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 31χρονου αναμένεται να αποσαφηνιστούν με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Άνδρας συνελήφθη με 13 κιλά κάνναβης στην κατοχή του

Στην Πάτρα, η Αστυνομία εντόπισε σχεδόν 13 κιλά κάνναβης στην κατοχή άνδρα μετά από έρευνες σε σπίτι και αποθήκη του. Κατασχέθηκαν επίσης 8.190 ευρώ. Ο συλληφθείς κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 59χρονου στο Ρέθυμνο με πιστόλι και 1.361 σφαίρες

Συνελήφθη 59χρονος σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου για παραβάσεις σχετικές με όπλα. Σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι και 1.361 φυσίγγια. Η προανάκριση διενεργείται από την τοπική αστυνομία.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: 14χρονος συνελήφθη για κλοπές ΙΧ – Καταζητείται φίλος του

Δύο 14χρονοι στη Ρόδο κατηγορούνται για διάρρηξη εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων και κλοπή δύο οχημάτων· ο ένας συνελήφθη να οδηγεί επικίνδυνα, ενώ ο δεύτερος διαφεύγει. Τα κλεμμένα αυτοκίνητα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για βιασμό, τραυματισμό και ρίψη σε θάλασσα – 2 συλλήψεις

Άνδρας από το Πακιστάν κατήγγειλε ότι ομοεθνείς του τον βίασαν, τραυμάτισαν και τον έριξαν στη θάλασσα του Θερμαϊκού. Συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων δραστών συνεχίζονται.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία προσήγαγε έξι άτομα

Έξι άτομα προσήχθησαν από την αστυνομία ύστερα από επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα οποία σημειώθηκαν αρχικά στην Εγνατία και στη συνέχεια στην Ολύμπου, μετά το τέλος αντιεξουσιαστικής συγκέντρωσης.