ΓΔ: 2619.08 -0.15% Τζίρος: 424.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Σφύρα δικαστηρίου

Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι για το τροχαίο δυστύχημα στη Λιοσίων

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο 20χρονοι για το τροχαίο στη Λιοσίων, ενώ αύριο απολογούνται ο 16χρονος οδηγός και ο συνεπιβάτης του.

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους, οι δύο 20χρονοι που εμπλέκονται στο τροχαίο δυστύχημα της οδού Λιοσίων, το οποίο προκάλεσε 16χρονος αλλοδαπός οδηγώντας μηχανή και εγκαταλείποντας σοβαρά τραυματισμένη μια 16χρονη.

Οι δύο νεαροί, ένας άνδρας που δήλωσε διαχειριστής της μηχανής και μια συνομήλικη του που ανέφερε ότι είναι ιδιοκτήτρια του δικύκλου, απολογήθηκαν ενώπιον του ανακριτή για πλημμελήματα.

 Αύριο αναμένεται να απολογηθούν ο 16χρονος με καταγωγή από το Σουδάν και ο συνεπιβάτης του, οι οποίοι κατηγορούνται για κακουργήματα.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να επιβληθεί στον 20χρονο ο περιοριστικός όρος της μηνιαίας εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Η ιδιοκτήτρια της μηχανής, σύμφωνα με τη δήλωσή της, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Σφύρα δικαστηρίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έλενα Ακρίτα για την απόφαση στη δίκη βασανισμού Βασίλη Μάγγου

Πέντε από τους έξι αστυνομικούς καταδικάστηκαν για τα βασανιστήρια σε βάρος του Βασίλη Μάγγου, όπως αναφέρει η Έλενα Ακρίτα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο Μάγγος ξυλοκοπήθηκε άγρια και πέθανε έναν μήνα αργότερα.
Πολωνός πρόεδρος Κάρολ Ναβρότσκι
ΔΙΕΘΝΗ

Κομισιόν: Ο Πρόεδρος της Πολωνίας να εγκρίνει τους διορισμούς των δικαστών

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε τον Πολωνό πρόεδρο να επικυρώσει τον διορισμό 8 νέων δικαστών, υπογραμμίζοντας πως το Συνταγματικό Δικαστήριο πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με το Σύνταγμα και τη νομολογία της ΕΕ.
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βαρθολομαίος στηρίζει Ουκρανία και ζητά επιστροφή απαχθέντων παιδιών

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος επανέλαβε τη στήριξή του στον ουκρανικό λαό και τόνισε την ανάγκη ειρήνης και επιστροφής των απαχθέντων παιδιών, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Ζελένσκι στο Φανάρι.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε οργάνωση που διέπραττε απάτες εκατομμυρίων μέσω σωματείου-ΜΚΟ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που μέσω ΜΚΟ διέπραττε απάτες και υπεξαιρέσεις σε βάρος δωρητών και ωφελούμενων, με τα έσοδα να κατευθύνονται σε χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων. Συνελήφθησαν έξι άτομα, σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση.
Άγαλμα δικαιοσύνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΠΕΔ: Ημερίδα για τις μεταρρυθμίσεις στη Δικαιοσύνη στις 11 Νοεμβρίου

Η ημερίδα αυτή έχει ως στόχο να παρουσιάσει και να αναδείξει τις κατευθύνσεις της δικαιοσύνης στο μέλλον μέσα από τις νομοθετικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στον ευρωπαϊκό χώρο.