ΓΔ: 1450.27 1.05% Τζίρος: 83.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:54:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ενισχύονται με 30 ασθενοφόρα οι Περιφέρειες Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων

Ο διοικητής της 6ης υγειονομικής Περιφέρειας, ανέφερε ότι σύντομα θα αποκτηθεί και μία μοτοσυκλέτα άμεσης ανταπόκρισης, η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω την υγειονομική κάλυψη της Πάτρας.

Με 20 καινούρια ασθενοφόρα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και δέκα ασθενοφόρα για τις Περιφέρειες Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, αναμένεται να ενισχυθεί το επόμενο χρονικό διάστημα η 6η υγειονομική Περιφέρεια, όπως δήλωσε ο διοικητής, Γιάννης Καρβέλης, μετά την συνάντηση που είχε σήμερα στην Πάτρα με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Καρβέλη, όλα τα παραπάνω θα βρίσκονται σε πλήρη διασύνδεση με το πρόγραμμα δράσης του ΕΚΑΒ, ενώ η όλη διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο του διαγωνισμού. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών, παραδόθηκε, και πλέον ανήκει στη δύναμη του ΕΚΑΒ Πάτρας, μία δίκυκλη μηχανή ταχείας ανταπόκρισης σοβαρών περιστατικών, ενώ τιμήθηκε ο δωρητής της μοτοσικλέτας, Διονύσης Πλέσσας. Επίσης, ο διοικητής της 6ης υγειονομικής Περιφέρειας, ανέφερε ότι σύντομα θα αποκτηθεί και μία μοτοσυκλέτα άμεσης ανταπόκρισης, η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω την υγειονομική κάλυψη της Πάτρας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Apostolos Tzitzikostas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξοπλισμό αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών παρέδωσε ο Απ. Τζιτζικώστας

Τα υλικά αφορούν σε σκηνές, τέντες, αντλίες και λοιπό εξοπλισμό, απαραίτητο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, καταστροφές και κρίσεις και παραδόθηκαν σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ και πυροσβεστική.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της γέφυρας στην Πάτρα

«Aυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για την απομάκρυνση βαρέων μηχανημάτων που βρίσκονται πάνω από το τμήμα που κατέρρευσε, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ή όχι εγκλωβισμένα άτομα» δήλωσε ο αντιπεριφερειάχης Αχαΐας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στήριξη στο ΕΚΑΒ από Πυροσβεστική και Ένοπλες Δυνάμεις - Εκδόθηκε η ΠΝΠ

Τις δομές του ΕΚΑΒ, των Κέντρων Υγείας και των Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων των νησιωτικών δήμων της χώρας θα συνδράμουν προσωπικό της Πυροσβεστικής και των Ενόπλων Δυνάμεων.