ΓΔ: 2502.64 0.42% Τζίρος: 146.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:48:39
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Φώτο: SOOC

Συγκέντρωση στη ΓΑΔΑ μετά τις επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τη ΓΑΔΑ, μετά τις επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.

Σε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής καλούν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μετά τις επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής που πραγματοποιήθηκαν από το πρωί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα. Δύο από αυτά φέρεται να συνδέονται με την εμπρηστική επίθεση στη Marfin, το 2010 στην Αθήνα, ενώ άλλα τρία συνελήφθησαν για την επίθεση στο σπίτι της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτης Νέστορα, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες φέρεται να είναι γνωστοί στις Αρχές για τη δράση τους στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σε κείμενο καλέσματος, άτομα του αναρχικού χώρου κατηγορούν την κυβέρνηση και τις διωκτικές αρχές ότι επιχειρούν να στοχοποιήσουν το αναρχικό κίνημα, κάνοντας λόγο για «πογκρόμ».

Η συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ έχει προγραμματιστεί για τις 18:00. Παράλληλα, στις 20:00 έχει προγραμματιστεί συνέλευση στο Κοινωνικό Κέντρο των Προσφυγικών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλληφθέντες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο για εμπρησμούς

Οι τρεις συλληφθέντες για τις επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της ΝΔ παραπέμπονται με τον αντιτρομοκρατικό νόμο. Μεταξύ των θυμάτων, η Βάγια Νέστορα έχασε τη ζωή της, ενώ τέσσερις ακόμη τραυματίστηκαν.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις συλλήψεις για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της ΝΔ

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Έχουν συλληφθεί τρία άτομα για τις εμπρηστικές επιθέσεις της 1ης Ιουλίου με θύμα τη Βάγια Νέστορα.
Ελληνική Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιτρομοκρατική: Τρεις συλλήψεις για εμπρηστικές επιθέσεις της 1ης Ιουλίου

Σε εξέλιξη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη για τις εμπρηστικές επιθέσεις της 1ης Ιουλίου, με τρεις συλλήψεις και έρευνες σε σπίτια και άλλους χώρους τώρα.
Μανάμα Μπαχρέιν skyline
ΔΙΕΘΝΗ

Ισχυρές εκρήξεις στο Μπαχρέιν μετά την ενεργοποίηση σειρήνων συναγερμού

Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν τη νύχτα στο Μπαχρέιν, μετά την ενεργοποίηση σειρήνων συναγερμού, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. Προηγήθηκε προειδοποίηση των Φρουρών της Επανάστασης για αντίποινα στα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.