Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται από νωρίς το πρωί της Κυριακής σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του Greece Race for the Cure 2026. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι αλλαγές στη ροή της κυκλοφορίας θα διαρκέσουν έως τις 13:00.
Ειδικότερα, η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων ισχύει στους εξής δρόμους:
- Λεωφόρος Αλεξάνδρας, στο τμήμα μεταξύ των οδών Χ. Τρικούπη και Πατησίων, στο ρεύμα προς Λεωφ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
- Οδός Ευελπίδων, από Πριγκιποννήσων έως Κορδιγκτώνος, στο ρεύμα προς Πατησίων.
- Λεωφόρος Αλεξάνδρας, μεταξύ Λεωφ. Κηφισίας και Λουκάρεως, στο ρεύμα προς Πατησίων.
- Λεωφόρος Αλεξάνδρας, από Λουκάρεως έως Πατησίων, στο ρεύμα προς Πατησίων και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
- Οδός Μαυροματαίων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλη οδό.
- Οδός Πατησίων, μεταξύ Αγίου Μελετίου και Κορδιγκτώνος, στο ρεύμα προς Πλατεία Ομονοίας.
- Οδός Πατησίων, από Κορδιγκτώνος έως Πλατεία Ομονοίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
- Οδός 3ης Σεπτεμβρίου, από Κορδιγκτώνος έως Πλατεία Ομονοίας και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
- Οδός Μάρνη, από Πλατεία Βάθης έως Πατησίων και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
- Οδός Ακαδημίας, μεταξύ Χαρ. Τρικούπη και Λεωφόρου Βασ. Σοφίας.
- Οδός Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, στα σημεία όπου υπάρχει αποκλεισμός, θα πραγματοποιείται από τον ελεγχόμενο κόμβο Πατησίων - Κοδριγκτώνος.
Η ΕΛ.ΑΣ. συνιστά στους οδηγούς να επιδεικνύουν προσοχή, να ακολουθούν την οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων για την ασφαλή διέλευση.