bd-sprite
Φώτο: Shutterstock

Νέος σεισμός 4 Ρίχτερ στη Σητεία

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 51 χιλιόμετρα ΒΒΑ της Σητείας. Τη Δευτέρα είχαν σημειωθεί πέντε σεισμικές δονήσεις.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, στη 1:22, 352 χιλιόμετρα ΝΑ της Αθήνας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 51 χιλιόμετρα ΒΒΑ της Σητείας. 

Τη Δευτέρα είχαν σημειωθεί πέντε σεισμικές δονήσεις, με κάποιες από αυτές να είναι πάνω από 5 βαθμούς της κλίκαμας Ρίχτερ. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκαλοχώρι: Eγκαίνια του ναού που κατέρρευσε ένα χρόνο μετά το σεισμό

Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, το εκκλησάκι ανακατασκευάστηκε και την παραμονή της εορτής του, Τρίτη 19 Ιουλίου, τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός, και την Τετάρτη 20 Ιουλίου θεία λειτουργία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 Ρίχτερ νότια της Άρβης στην Κρήτη

Ο νέος ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός κυρίως στο νότιο τμήμα της Ανατολικής Κρήτης, όπου οι κάτοικοι αναστατωμένοι βγήκαν εξω σπο τα σπίτια τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για ζημιές.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στυλιανίδης: Στο Αρκαλοχώρι δημιουργήσαμε ένα μοντέλο διαχείρισης κρίσεων

«Θεωρώ ότι στο Αρκαλοχώρι το ελληνικό κράτος αντέδρασε σωστά και δημιούργησε ένα μοντέλο διαχείρισης τέτοιας μορφής κρίσεων», δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.