bd-sprite
Φώτο: ΑΠΕ

Έφοδος του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Β. Κικίλια

Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν εισβολή στο πολιτικό γραφείο του Β. Κικίλια, ενώ άνδρας από τη προσωπική φρουρά του υπουργού Υγείας κατάφερε να συλλάβει έναν εκ των δραστών.

Η γνωστή αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» πραγματοποίησε εισβολή στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια πριν από λίγη ώρα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια που έγραφαν «Κάτω τα χέρια από τη δημόσια υγεία».

Στο περιστατικό παρενέβη άνδρας από την προσωπική φρουρά του Βασίλη Κικίλια ο οποίος κατάφερε να συλλάβει τον ένα εκ των δραστών, με τον συλληφθέντα να μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ.

Για την ώρα άγνωστος παραμένει ο συνολικός αριθμός των ατόμων που πραγματοποίησαν την εισβολή.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο ιατρείο της Ε. Γιαμαρέλλου

Έξι μέλη της συλλογικότητας μπήκαν στο ιατρείο της κ. Γιαμαρέλλου, κάνοντας της επικριτικές παρατηρήσεις για τις δηλώσεις της περί θείας κοινωνίας και για υποδείξεις της προς τους πολίτες να πηγαίνουν με τα πόδια όταν έχει πολύ κόσμο στα μέσα μεταφοράς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μακρύ Γιαλού

Το νέο Πολυδύναμο Ιατρείο θα στοιχίσει 1 εκατ. ευρώ και αναμένεται να εξυπηρετήσει όχι μόνο τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους κατοίκους των γύρω περιοχών με συνολικό πληθυσμό 5.000 μόνιμους κατοίκους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Υγείας: 1137 νέες προσλήψεις για τα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Η ενίσχυση του προσωπικού του Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα και για αυτό καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με νέες προσλήψεις και θέσπιση κινήτρων».