ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Κικίλιας-υπουργός Υγείας-εμβολιασμοί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κικίλιας: Οι εμβολιασμοί των υγειονομικών εξελίσσονται πολύ καλά

«Προσοχή παρακαλώ αυτούς τους τρεις μήνες - Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο. Θυμίζω ότι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι μήνες των αναπνευστικών λοιμώξεων, πρέπει να προσέχουμε πολύ» τόνισε ο υπουργός.
kikilias, ypourgeio ygeias, koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κικίλιας: Σήμερα αναμένεται να ξεπεράσουν τους 5.000 οι εμβολιασμοί

Ο προγραμματισμός του εμβολιασμού προχωρά κανονικά και εμείς καθημερινά θα βελτιωνόμαστε δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας που επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο στο Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεμιστοκλέους: Δεν υφίσταται θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών

Σε ανακοινώσεις τους ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ κατηγόρησαν την κυβέρνηση έπειτα από καταγγελίες για αναβολή προγραμματισμένων εμβολιασμών υγειονομικών σε νοσοκομεία της χώρας αιφνιδιαστικά και χωρίς εξήγηση. 
kikilias, ypourgeio ygeias, koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Β. Κικίλιας: Εξαιρετικά κρίσιμοι οι επόμενοι τρεις μήνες για τη χώρα

Ο υπ. Υγείας ανέφερε ότι τα περισσότερα νέα κρούσματα τις τελευταίες 7 μέρες παρατηρούνται στις ΠΕ Καλύμνου, Κοζάνης, Κιλκίς, Έβρου, Θάσου, Ροδόπης, Φλώρινας, Ξάνθης, Λέσβου, Δυτικής Αττικής. 
embolia-emboliasmoi-emboliastika kentra
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πού θα γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί και πώς κλείνουμε ραντεβού

Οι πρώτες 9.750 δόσεις του εμβολίου της Pfizer παρελήφθησαν και όλος ο κρατικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί για την ασφαλή μεταφορά και διανομή του. Σε ποια νοσοκομεία θα γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί.