ΓΔ: 1193.32 -0.90% Τζίρος: 76.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

themistocleous forum

Επενδύσεις πολιτικής συνοχής με στόχο ένα βιώσιμο σύστημα υγείας

Τι δήλωσαν για το ζήτημα, ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Ιωάννης Καρβέλης, Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Σπύρος Πολίτης στο Olympia Forum IV.
Xrisoxoidis, Hrisoxoidis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λήψη ειδικών μέτρων για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των πληγέντων

Ο υπ. Υγείας, κ. Μ. Χρυσοχοΐδης τόνισε σε συνέντευξή του ότι θα υπάρξει απαλλαγή όλων των Θεσσαλών, που επλήγησαν από τις πλημμύρες, από την συμμετοχή στα φάρμακα και τις εξετάσεις για σημαντικό χρονικό διάστημα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός για έξαρση επιδημιών στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Εγκύκλιος του υπ. Υγείας προειδοποιεί για την πιθανότητα να εμφανιστούν κρούσματα γαστρεντερίτιδας, ηπατίτιδας Α, νοσήματα του αναπνευστικού καθώς έξαρση του ιού του Νείλου. Τί πρέπει να προσέξουν οι κάτοικοι των περιοχών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΦ: Τα τέσσερα μέτρα για την αντιμετώπιση των ελλείψεων φαρμάκων

Ο ΕΟΦ εξηγεί ότι ως έλλειψη θεωρείται η αδυναμία κάλυψης των αναγκών σε επίπεδο δραστικής ουσίας και όχι σκευάσματος, καθώς η ουσία μπορεί να παρέχεται μέσω εναλλακτικών γενοσήμων σκευασμάτων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βαρύ πρόστιμο από Κομισιόν στην Ελλάδα για τις εξαγωγές φαρμάκων

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να επιβληθεί πρόστιμο 100 εκατ. από τις Βρυξέλλες για την απαγόρευση εξαγωγής εμβολίων και 270 φαρμάκων, που έχει τεθεί σε ισχύ τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Thanos Plevris, Thanos Pleuris, Ypourgeio Ygeias, Ygeia
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση με γιαούρτια δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης στα Πετράλωνα

Ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, κάλεσε τα κόμματα να εκφράσουν την άμεση και σκληρή καταδίκη τους «απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».