ΓΔ: 902.09 0.10% Τζίρος: 46.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Στήριξη έξι τηλεφωνικών γραμμών υποστήριξης από τη Honor

Η εταιρεία θα παράσχει δωρεάν υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε αυτές της έξι γραμμές προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της.

Την στήριξη έξι γραμμών Υποστήριξης μέσω της γνωστοποίησης τους και την παροχής δωρεάν υλικοτεχνικού εξοπλισμού ώστε να συνεχίσουν το έργο τους, ανακοίνωσε σήμερα η Honor, το νεανικό brand έξυπνων κινητών τηλεφώνων.

«Καθημερινά πληκτρολογούμε εκατοντάδες αριθμούς στις οθόνες των κινητών μας. Πολλές φορές και χιλιάδες. Για να επικοινωνήσουμε με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα σε κάθε γωνιά της γης. Αλλά και για να δρομολογήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της κάθε ημέρας. Απαιτήσεις και ανάγκες που έχουν διαφοροποιηθεί αισθητά στη δύσκολη συνθήκη της πανδημίας, με όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας να χρειάζονται υποστήριξη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση,  «φέτος στις γιορτές, η Honor  γνωστοποιεί  και στηρίζει έμπρακτα το έργο της Τηλεφωνικής Γραμμής Άμεσης Κοινωνικής Βοήθειας 197 (210197 εκτός Αττικής), της Γραμμής SOS 15900 για θύματα έμφυλης βίας, της δωρεάν Τηλεφωνικής Γραμμής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306, της Ευρωπαϊκής Γραμμής Στήριξης Ενηλίκων και Ηλικιωμένων 116123, της Τηλεφωνικής Γραμμής Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών που Πενθούν «Μέριμνα» (2106463622 & 2310510010), καθώς και της Γραμμής Παρέμβασης για την Αυτοκτονία 1018 – Κλίμακα».

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sxoleia, Paideia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 1/11 η «σχολική κάρτα» για τα δημόσια σχολεία μέσω edupass.gov.gr

H πλατφόρμα αφορά επί του παρόντος μόνο τις σχολικές μονάδες της δημόσιας πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής. Σε αυτή ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr και η διαδικασία έκδοσης της Σχολικής Κάρτας για COVID-19.
johnoson-emvolio-koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 5/11 τα ραντεβού για τη 2η δόση του εμβολίου Johnson & Johnson

Διευκρινίζεται ότι θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον δύο μήνες από την ημερομηνία του εμβολιασμού με μία δόση Johnson & Johnson, όπως είπε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μ. Θεμιστοκλέους.