ΓΔ: 2006.93 -0.86% Τζίρος: 260.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:26
anthopoleio
Φωτό: Menelaos Michalatos / SOOC

Σταμπουλίδης: Ανοιχτά τα ανθοπωλεία το Σαββατοκύριακο

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου ανέφερε επιπλέον ότι ο κωδικός 6 θα ισχύει για άσκηση και βόλτα κατοικίδιου, αλλά εντός του τόπου κατοικίας του καθενός και πάντα με τα πόδια.

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, σημειώνοντας ότι το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου τα ανθοπωλεία της χώρας θα λειτουργήσουν αποκλειστικά με ραντεβού και με ωράριο 09:00-17:00. Παράλληλα επισήμανε ότι οι λαϊκές αγορές σε Αττική και Θεσσαλονίκη θα είναι ανοικτές.

Ο κ. Σταμπουλίδης ανέφερε επιπλέον ότι ο κωδικός 6 θα ισχύει για άσκηση και βόλτα κατοικίδιου, αλλά εντός του τόπου κατοικίας του καθενός και πάντα με τα πόδια. Ως εκ τούτου δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση με το αυτοκίνητο για άθληση σε τοποθεσία διαφορετική από αυτή της διαμονής, από την αυριανή ημέρα έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι η ενημέρωση για τα μέτρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, στις 12:00 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτήριο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
ΔΙΕΘΝΗ

Ευρωκοινοβούλιο: Ναι υπό όρους στη συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε, υπό όρους, τη συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ για άρση δασμών στις περισσότερες εισαγωγές. Η έγκριση περιλαμβάνει αυστηρές διασφαλίσεις, ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τα κράτη-μέλη.
Φλεγόμενα φορτηγά Μέση Ανατολή
ΔΙΕΘΝΗ

Ανησυχία ICC για τη μεγαλύτερη βιομηχανική κρίση λόγω πολέμου στη Μ. Ανατολή

Ο επικεφαλής του ICC, Τζον Ντέντον, προειδοποίησε πως ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπορεί να φέρει τη μεγαλύτερη βιομηχανική κρίση, επισημαίνοντας το σοκ που πλήττει την παγκόσμια οικονομία ενόψει της συνάντησης του WTO στο Καμερούν.
Λιμάνι Θεσσαλονίκης πλοίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν κλοπιμαία μεγάλης αξίας σε κοντέινερ στο λιμάνι

Δύο δέματα με δηλωμένα κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε κοντέινερ στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, από έλεγχο του Λιμενικού και Τελωνείου, μετά από πληροφορίες της Europol. Κατασχέθηκαν ρολόγια, ρούχα, τσάντες και ηλεκτρονικός εξοπλισμός.
Ελληνική οικονομία ευρώ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκη: Καταρρέει η παραγωγική βάση και φθίνει η οικονομία της χώρας

Η Νίκη, επικαλούμενη στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ Ιανουαρίου 2026, τονίζει πως καταρρέει η παραγωγική βάση της χώρας και η οικονομία εξαρτάται πλέον υπερβολικά από τις εισαγωγές, παρά τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς για ανάπτυξη.