ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
anthopoleio
Φωτό: Menelaos Michalatos / SOOC

Σταμπουλίδης: Ανοιχτά τα ανθοπωλεία το Σαββατοκύριακο

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου ανέφερε επιπλέον ότι ο κωδικός 6 θα ισχύει για άσκηση και βόλτα κατοικίδιου, αλλά εντός του τόπου κατοικίας του καθενός και πάντα με τα πόδια.

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, σημειώνοντας ότι το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου τα ανθοπωλεία της χώρας θα λειτουργήσουν αποκλειστικά με ραντεβού και με ωράριο 09:00-17:00. Παράλληλα επισήμανε ότι οι λαϊκές αγορές σε Αττική και Θεσσαλονίκη θα είναι ανοικτές.

Ο κ. Σταμπουλίδης ανέφερε επιπλέον ότι ο κωδικός 6 θα ισχύει για άσκηση και βόλτα κατοικίδιου, αλλά εντός του τόπου κατοικίας του καθενός και πάντα με τα πόδια. Ως εκ τούτου δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση με το αυτοκίνητο για άθληση σε τοποθεσία διαφορετική από αυτή της διαμονής, από την αυριανή ημέρα έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι η ενημέρωση για τα μέτρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, στις 12:00 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Synigoros Katanaloti, Lefteris Zagoritis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνήγορος του Καταναλωτή: 16.721 αναφορές για την επίλυση διαφορών

«Οι σημαντικότερες αυξητικές τάσεις το 2023 καταγράφονται στον κλάδο του λιανικού εμπορίου, κυρίως του ηλεκτρονικού, όπου υπάρχει σχεδόν διπλασιασμός των αναφορών» τόνισε ο Λευτέρης Ζαγορίτης.
proionta, trofima, ellada
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα αύριο για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ με ποιοτικά ελληνικά προϊόντα

«Είναι η πρώτη έκθεση τροφίμων της χρονιάς, η οποία συγκεντρώνει όλους τους επαγγελματίες από τον χώρο της Εστίασης, των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, της Μικρής λιανικής και του χονδεμπορίου» αναφέρει ο Κωστής Μοσχονάς, CEO της διοργανώτριας εταιρείας.