ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Κεφαλονιά: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - Νεκρός ο 23χρονος οδηγός

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ που οδηγούσε ο άτυχος άντρας, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό και στην συνέχεια στη θάλασσα όπου και βυθίστηκε.

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Κεφαλονιά, με θύμα έναν 23χρονο ημεδαπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ που οδηγούσε ο άτυχος άντρας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό και στην συνέχεια στη θάλασσα όπου και βυθίστηκε.

Αμέσως πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, για τον εντοπισμό του ΙΧ στο βυθό της θάλασσας και με την συνδρομή δύτη ανασύρθηκε η σωρός του άτυχου νεαρού.

Ακολούθως με πλωτή εξέδρα με γερανό ανασύρθηκε από το βυθό και το όχημα όπου μεταφέρθηκε στο λιμάνι Αργοστολίου.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το λιμεναρχείο Κεφαλονιάς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Apostolos Tzitzikostas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξοπλισμό αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών παρέδωσε ο Απ. Τζιτζικώστας

Τα υλικά αφορούν σε σκηνές, τέντες, αντλίες και λοιπό εξοπλισμό, απαραίτητο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, καταστροφές και κρίσεις και παραδόθηκαν σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ και πυροσβεστική.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της γέφυρας στην Πάτρα

«Aυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για την απομάκρυνση βαρέων μηχανημάτων που βρίσκονται πάνω από το τμήμα που κατέρρευσε, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ή όχι εγκλωβισμένα άτομα» δήλωσε ο αντιπεριφερειάχης Αχαΐας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στήριξη στο ΕΚΑΒ από Πυροσβεστική και Ένοπλες Δυνάμεις - Εκδόθηκε η ΠΝΠ

Τις δομές του ΕΚΑΒ, των Κέντρων Υγείας και των Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων των νησιωτικών δήμων της χώρας θα συνδράμουν προσωπικό της Πυροσβεστικής και των Ενόπλων Δυνάμεων.