ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στο κέντρο της Αθήνας

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει και σήμερα τους πολίτες που θα βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας, αφού είναι προγραμματισμένες τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι πολίτες που θα αναγκαστούν να βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας, αφού εκεί θα πραγματοποιηθούν σήμερα τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Αναλυτικότερα, η πρώτη είναι από φοιτητές που θα συγκεντρωθούν στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια και θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στη Βουλή, κατά των αλλαγών στο πανεπιστημιακό άσυλο.

Μία ώρα μετά, στις 13:00, θα ακολουθήσει πορεία του ΠΑΜΕ στη Βουλή κατά του νομοσχεδίου για το άσυλο, το οποίο σήμερα ψηφίζεται στη Βουλή.

Τέλος, στις 6 το απόγευμα, για τον ίδιο λόγο, αντιρατσιστικές οργανώσεις θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια και θα ακολουθήσει νέα πορεία προς τη Βουλή. Συμμετέχουν οι οργανώσεις: ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, Κοινότητα Αφγανών Μεταναστών και Προσφύγων στην Ελλάδα, Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «Η Ενότητα», Δίκτυο Αφρικανών στην Ελλάδα, Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορείες εκπαιδευτικών κατά της αξιολόγησης - ένταση στο Σύνταγμα

Έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές. Πορεία διαμαρτυρίας κατά της αξιολόγησης πραγματοποίησαν και σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης εκπαιδευτικοί, μετά από κάλεσμα των συνδικαλιστικών φορέων του κλάδου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

efood: Μοτοπορεία εργαζομένων στα γραφεία της εταιρείας - κήρυξη απεργίας

Η διοίκηση της εταιρείας δέχτηκε να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων και συγκεκριμένα δύο σωματείων, του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού και του Σωματείου Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

«Διαδηλώνουμε σήμερα στο ΑΧΕΠΑ υπέρ του εμβολιασμού και κατά της υποχρεωτικότητάς του. Δεν πιστεύουμε ότι με τον βούρδουλα θα αυξήσουμε τα ποσοστά συμμετοχής στον εμβολιασμό», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
poreia-aura-astynomia-athina
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένταση στην πορεία για τον Κουφοντίνα - Προσήχθη ο γιος του Έκτορας

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας κλειστοί είναι οι σταθμοί του Μετρό "ΣΥΝΤΑΓΜΑ", "ΟΜΟΝΟΙΑ", "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ", "ΑΚΡΟΠΟΛΗ" και "ΣΥΓΓΡΟΥ -ΦΙΞ". Δεν εκτελούνται δρομολόγια του Τραμ στο τμήμα από τη στάση Λ. Βουλιαγμένης έως το Σύνταγμα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα δομή των Γιατρών του Κόσμου για γυναίκες αιτούσες άσυλο και παιδιά

Το έργο είναι προϋπολογισμού περίπου 1,1 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Άσυλο και Μετανάστευση» των EEA Grants 2014-2021. Διαχειριστής επιχορήγησης για το πρόγραμμα στην Ελλάδα είναι η ΣΟΛ Crowe και η HumanRights360.