ΓΔ: 1460.85 0.90% Τζίρος: 93.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:35:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Παυλίδης

H Παυλίδης χορηγός του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Χορηγός και φέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας η Παυλίδης που θα συγκεντρώσει 42.195 σοκολάτες, όσα και τα μέτρα του Μαραθωνίου για να προσφερθούν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Η εταιρεία Παυλίδης, Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και των Αγώνων του θα στηρίξει και φέτος τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με στόχο να συγκεντρωθούν 42.195 σοκολάτες, ακριβώς όσα και τα μέτρα της κλασικής διαδρομής του Μαραθωνίου που θα προσφερθούν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία σε πολλά σημεία της Ελλάδας.

Επίσης, την ημέρα του αγώνα το περίπτερο της Υγείας Παυλίδη θα βρίσκεται στο Χωριό των Χορηγών για να προσφέρει τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη αλλά και να μοιραστεί μαζί με τους δρομείς και τους αγαπημένους τους τη χαρά και τον ενθουσιασμό που αξίζει στην ημέρα αυτή.

Η κα. Αθηνά Ποπώφ, Marketing Manager Σοκολάτας στην Ελλάδα, Ιταλία και Κύπρο δήλωσε: «Έφτασε και φέτος η ώρα για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής και θέλησης. Χιλιάδες δρομείς, τόσο στην κλασική διαδρομή όσο και στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων, θα νιώσουν για μία ακόμη χρονιά τη συγκίνηση της συμμετοχής στο κορυφαίο δρομικό γεγονός και η Υγείας Παυλίδη θα είναι δίπλα τους, σε κάθε χιλιόμετρο, σε κάθε βήμα. Ειδικότερα φέτος όμως, ζωντανεύουμε ξανά τη μπλε γραμμή και τρέχουμε και για καλό σκοπό, προκειμένου να ενισχύσουμε Κοινωνικά Παντοπωλεία προσφέροντας 42.195 σοκολάτες, όσα και τα χιλιόμετρα της κλασικής διαδρομής

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leoforeia-Sygkoinonia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αλλαγές στα δρομολόγια και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Μαραθωνίου

Λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου, τα δρομολόγια στις Γραμμές 2 & 3 του Μετρό θα ξεκινήσουν εκτάκτως στις 5 το πρωί. Τα δρομολόγια λεωφορείων, τρόλει και τραμ θα τροποποιηθούν. Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικά οφέλη για τον Μαραθώνα φέρνει η διεξαγωγή του Μαραθωνίου

Στους στόχους της δημοτικής Αρχής είναι να προτείνει στη ΔΟΕ τη μόνιμη τέλεση του Μαραθώνιου των Ολυμπιακών Αγώνων στην αυθεντική διαδρομή της, ανεξάρτητα από την πόλη που θα αναλαμβάνει τη διοργάνωση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα είναι κλειστοί λόγω του Μαραθωνίου

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο για τον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τους αγώνες δρόμου 10, 5 και 1,2 χλμ. Έκκληση της ΕΛΑΣ στους οδηγούς ώστε να αποτραπούν επιπλέον κυκλοφοριακά προβλήματα.
Marathonios-Athina
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ρυθμούς Μαραθωνίου σήμερα η Αθήνα - Αναλυτικά τα κυκλοφοριακά μέτρα

H εκκίνηση θα γίνει στον Μαραθώνα. Οι δρομείς θα συνεχίσουν προς τη Λεωφόρο Μεσογείων και τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας με τους δρομείς που συμμετέχουν, να καταλήγουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο ενώ στο μεταξύ διεξάγονται ο αγώνας δρόμου 5 χλμ. και ο αγώνας παιδιών 1,2 χλμ.