ΓΔ: 1448.48 -0.48% Τζίρος: 144.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Χαρδαλιάς, εξήλθε σε άριστη κατάσταση

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Αγία Όλγα αναφέρει ότι υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων παραμένει ασυμπτωματικός και αιμοδυναμικά σταθερός.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Αγίο Όλγα, όπου νοσηλευόταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά από το ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Δευτέρα, έλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, εξήλθε σε άριστη κατάσταση και έλαβε οδηγίες να παραμείνει για λίγες ημέρες στο σπίτι του για να αναρρώσει πλήρως. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Αγία Όλγα αναφέρει:

«Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός , αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nikos Hardalias, Nikos Xardalias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόμβα στον αγωγό ύδρευσης της Αίγινας, μηνυτήρια αναφορά από Χαρδαλιά

Πρόκειται για την τέταρτη ενέργεια δολιοφθοράς στον συγκεκριμένο αγωγό, ο οποίος συνδέει την Αίγινα με τη Σαλαμίνα, με αποτέλεσμα τη διακοπή της απευθείας υδροδότησης του νησιού από τις 24 Ιανουαρίου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση Ν. Χαρδαλιά με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γιάνες Λέναρτσιτς

Ο Επίτροπος ευχαρίστησε θερμά όλους τους Πυροσβέστες στα Βίλια για τη συνεισφορά τους, επισημαίνοντας ότι κάθε ενεργοποίηση του Μηχανισμού επιβεβαιώνει την αξία της αλληλεγγύης στο πλαίσιο της ΕΕ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: Τα επόμενα 24ωρα οι αποφάσεις για τα μέτρα στη Μύκονο

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων δήλωσε πως τα μέτρα που ξεκίνησαν να εφαρμόζονται από το Σάββατο στη Μύκονο φαίνεται να συμβάλλουν στην αναχαίτηση της διασποράς του ιού.
Hardalias, Politiki Prostasia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη επιτήρηση και συνεχή τεστ σε έξι "πορτοκαλί" περιοχές

Υποχρεωτικό self test και rapid test στους εργαζόμενους σε εστίαση που δεν έχουν εμβολιαστεί για τις Περιφερειακές Ενότητες Μυκόνου, Ρεθύμνου και Ηρακλείου ανακοίνωσε ο υφυπ. Προστασίας, κ. Ν. Χαρδαλιάς.