ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Katastimata-Agora
Φωτο: ΑΠΕ

Ανοιχτά είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Το ωράριο λειτουργίας

Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που είναι ανοιχτά στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου.

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου.

Τα πολυκαταστήματα και οι αλυσίδες καταστημάτων, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης (ΣΕΛΠΕ), θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων τα μικρότερα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Από την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων τα εμπορικά θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τα Χριστούγεννα, Σάββατο 25 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Στην ενίσχυση δρομολογίων σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ κατά τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο προχωρά ο όμιλος ΟΑΣΑ με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αποδεικνύοντας «την έμπρακτη στήριξή του, όχι μόνο στους επιβάτες, αλλά και στον εμπορικό κόσμο της Αθήνας».

Ειδικότερα, σήμερα και κατά τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ο ΟΑΣΑ θα προχωρήσει σε έκτακτη ενίσχυση 33 λεωφορειακών γραμμών και 6 γραμμών τρόλεϊ. Αντίστοιχα τα δρομολόγια του μετρό, θα ενισχύονται ανάλογα με την επιβατική κίνηση με έκτακτους συρμούς, ενώ η συχνότητα στις ώρες αιχμής στις γραμμές 2 & 3 θα παραταθεί έως τις 19:00.

Ενημέρωση για την έκτακτη ενίσχυση των δρομολογίων σήμερα παρέχεται στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ (www.oasa.gr).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESTIASI, KAFETERIA, CAFE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τα τραπεζοκαθίσματα στο επίκεντρο της δημοτικής αρχής

«Θα είμαστε αρωγοί στις επιχειρηματικές προσπάθειες, αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συνεχιστεί από κάποιους -ευτυχώς λίγους- το πλιάτσικο του δημόσιου χώρου» προσέθεσε ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης.
emporika katastimata-Kyriakes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά το πασχαλινό ωράριο στα καταστήματα, ποια Κυριακή είναι ανοιχτά

Σε εφαρμογή τίθεται το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα θα ξεκινήσει την Πέμπτη (6/4) και θα διαρκέσει έως το Μεγάλο Σάββατο (15/4).
Mid-season-sales-ekptoseis-endiameses
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

«Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις κατ' εξαίρεση φέτος, σε μία περίοδο υψηλού πληθωρισμού, παρουσιάζονται ως ευκαιρία για φθηνές αγορές», τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.