ΓΔ: 1439.75 -0.62% Τζίρος: 56.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:44:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Marathonios-Athina
Φωτο: ΑΠΕ

Αντίστροφη μέτρηση για τον Ημιμαραθώνιο και τον αγώνα δρόμου 5 χλμ

Δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, με πολλές δράσεις από νωρίς το πρωί της Κυριακής. Ξεχωριστή εμπειρία για δρομείς και επισκέπτες.

Λίγες ώρες απομένουν για τον 10ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Την Κυριακή, 20 Μαρτίου, η πρώτη μεγάλη δρομική γιορτή της χρονιάς υποδέχεται 15.000 δρομείς όλων των ηλικιών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε δύο διαδρομές των 5 και 21 χλμ.

 

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, που είναι χορηγός και του αγώνα δρόμου των 5 χλμ., με διάφορες δράσεις, από νωρίς το πρωί, θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στους δρομείς, αλλά και στους επισκέπτες που θα βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας.

Η δράση ξεκινά στις 08:30

Η σπουδαία αθλητική διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 8:30, με την ημιμαραθώνια διαδρομή των 21 χλμ., στην οποία θα πάρουν μέρος 6.000 αθλητές. Λίγο αργότερα, στις 11:45, θα δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα δρόμου 5 χλμ. ΟΠΑΠ, όπου θα δώσουν δυναμικό παρών 9.000 δρομείς. 

Ο ΟΠΑΠ θα εμψυχώνει με τις δράσεις του όλους τους δρομείς. Όσο αγωνίζονται, θα τους δίνουν ρυθμό η ομάδα τυμπανιστών και το DJ set που θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΠΑΠ, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου, οι δρομείς θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στις γιγάντιες οθόνες που θα μεταφέρουν ζωντανά την εικόνα των αγώνων.

Σωστή προθέρμανση και συμβουλές από επαγγελματίες αθλητές

Πριν από τον αγώνα των 5 χλμ. ΟΠΑΠ, η ΟΠΑΠ Running Team θα κάνει προθέρμανση, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων γυμναστών, στην πλατεία Παλαιάς Βουλής.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Ημιμαραθωνίου, ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος,  αθλητής στίβου μεγάλων αποστάσεων, και η Αναστασία Μαρινάκου, αθλήτρια στίβου μεσαίων αποστάσεων μοιράστηκαν πολύτιμες συμβουλές με όλους τους δρομείς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Ο ΟΠΑΠ μεγάλος χορηγός του 40ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας

Με σύνθημα «Δεν τρέχεις μόνος, τρέχουμε όλοι μαζί»,o ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός του Μαραθωνίου για 13η συνεχόμενη χρονιά, άφησε το δικό του αποτύπωμα στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας, πραγματοποιώντας πλήθος δράσεων.
Leoforeia-Sygkoinonia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αλλαγές στα δρομολόγια και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Μαραθωνίου

Λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου, τα δρομολόγια στις Γραμμές 2 & 3 του Μετρό θα ξεκινήσουν εκτάκτως στις 5 το πρωί. Τα δρομολόγια λεωφορείων, τρόλει και τραμ θα τροποποιηθούν. Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σήμερα το πάρτι του ΟΠΑΠ για τα 40 χρόνια του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Ο ΟΠΑΠ, Μεγάλος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου, για να γιορτάσει την 40η επέτειο, διοργανώνει σήμερα το απόγευμα στις 18:00 ένα μεγάλο πάρτι, με ανοιχτή πρόσκληση για όλους, στο Χωριό των Χορηγών.