ΓΔ: 1450.84 1.09% Τζίρος: 37.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:23:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η φετινή Athens Flying Week 2022 στην Τανάγρα

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας συμμετέχουν με μεγάλο αριθμό πτητικών μέσων, τόσο από την Πολεμική Αεροπορία, όσο και από το Πολεμικό Ναυτικό, αλλά και τον Στρατό Ξηράς.

Με πληθώρα διεθνών και εγχώριων συμμετοχών, αρχίζει σήμερα στις 14:00, η φετινή Athens Flying Week 2022. Το μεγαλύτερο αεροπορικό σόου της Ελλάδας, αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου, με τα βλέμματα φέτος να τραβούν τα ελληνικά Rafale αλλά και το ελβετικό F18C Hornet, το αεροσκάφος του τηλεοπτικού Maverick από την ταινία Top Gun.

Φυσικά, οι λάτρεις των ακροβατικών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Ιταλό παγκόσμιο πρωταθλητή Λούκα Μπερτόζιο, ενώ το παρών δίνουν επίσης οι Orlik από την Πολωνία, τα F-15 της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας αλλά και οι Royal Jordanian Falcons.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας συμμετέχουν με μεγάλο αριθμό πτητικών μέσων, τόσο από την Πολεμική Αεροπορία, όσο και από το Πολεμικό Ναυτικό, αλλά και τον Στρατό Ξηράς. Στον αεροδιάδρομο της 114 Πτέρυγας Μάχης θα «παρελάσουν» μαχητικά αεροπλάνα Mirage, F-4 αλλά και ελικόπτερα Chinook και Apache.

Επίσης, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επιδείξεις από την ομάδα «Ζευς» και την ομάδα «Δαίδαλος» και φυσικά το ιστορικό μαχητικό Spitfire. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάρτι της Red Bill μετά το τέλος των επιδείξεων περίπου στις 19:30. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται αύριο το απόγευμα. Το αυριανό πρόγραμμα αρχίζει περίπου στις 12:00 και διαρκεί πέντε ώρες. Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω του viva.gr.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μαζική συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις καλεί η ΓΣΕΕ

Όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, «η Πρωτομαγιά του 2024 βρίσκει για μια ακόμα χρονιά τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους της χώρας αντιμέτωπους με μια άνευ προηγουμένου κρίση διαβίωσης».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του Μετρό

Από την Δευτέρα 22/4 που ο σταθμός «Νίκαια» της γραμμής 3 θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη (επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), εγκατεστημένο σε νέες θέσεις.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 39χρονος για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Ο 39χρονος δράστης μεταφέρθηκε μετά την 1 το μεσημέρι στο ανακριτικό γραφείο, έχοντας επιδέσμους στο κεφάλι εξαιτίας, επιπόλαιων σύμφωνα με τους γιατρούς, τραυμάτων που επέφερε ο ίδιος στον εαυτό του μετά το έγκλημα.