ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
money-transfer
Φώτο: Shutterstock

Οι αναδυόμενες παγκόσμιες προκλήσεις μετά την εποχή της πανδημίας

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με το 20ο επετειακό συνέδριο Εταιρικής Υπευθυνότητας έχει ως στόχο να συνεχίσει τον γόνιμο διάλογο για ένα βιώσιμο και συμπεριληπτικό μέλλον. 

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο παρουσιάζει ένα επιδραστικό διάλογο για το μέλλον της βιωσιμότητας, στο 20ο Συνέδριο Εταιρικής Υπευθυνότητας που διοργανώνει στις 26 Σεπτεμβρίου 2022, στο Grand Hyatt Athens Hotel, με τίτλο “Headwinds: Endure. Adapt. Persevere. Embracing the Changing Future of Sustainability”.

To ραγδαία μεταβαλλόμενο μεταπανδημικό περιβάλλον και οι αναδυόμενες παγκόσμιες προκλήσεις, είναι οι άξονες που θα απασχολήσουν το Συνέδριο, με στόχο την εκκίνηση δημιουργικού διαλόγου σχετικά με:

  • πως προσεγγίζουμε την ανάγκη για ευημερία των πολιτών σε αυτές τις ευμετάβλητες συνθήκες
  • ποιες είναι οι σύνθετες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει μια κοινωνία σήμερα
  • πως πρέπει να επικοινωνούμε τις περιβαλλοντικές προκλήσεις ώστε να ευαισθητοποιείται η κοινή γνώμη
  • πως μπορούμε να οδηγηθούμε σε “net positive” δείκτες όσον αφορά στην κλιματική αλλαγή και τον παγκόσμιο κίνδυνο λειψυδρίας αλλά και την ανάγκη ενός μοντέλου βιώσιμων οικισμών, ξεκινώντας από τα νησιά μας
  • τι μας διδάσκουν οι διεθνείς βέλτιστες πολιτικές και πρακτικές
  • γιατί η διαφύλαξη της βιοποικιλότητας είναι νευραλγικής σημασίας για το μέλλον όλων

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με το 20ο επετειακό συνέδριο Εταιρικής Υπευθυνότητας έχει ως στόχο να συνεχίσει τον γόνιμο διάλογο με την Πολιτεία, τους Φορείς, τις Επιχειρήσεις και την Κοινωνία των Πολιτών, για ένα βιώσιμο και συμπεριληπτικό μέλλον.  Από τις γεωπολιτικές εξελίξεις ως το χάσμα των γενεών και από την ανάγκη να διαφυλαχθεί η κοινωνική συνοχή έως το πως μπορεί να δομηθεί ένα βιώσιμο μέλλον για τη σημερινή νέα γενιά, το Συνέδριο θέτει επίκαιρα και κρίσιμα ερωτήματα, μέσω καταξιωμένων και επίλεκτων Ελλήνων και διεθνών ομιλητών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Ελεύθεροι οι 8 συλληφθέντες εργάτες για την κατάρρευση κτιρίου

Για την υπόθεση η αστυνομία αναμένεται να συντάξει ένορκη διοικητική εξέταση με τις καταθέσεις των εργατών, ενώ για το περιστατικό διενεργεί παράλληλη προανάκριση και το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.