ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΟΝΝΕΔ

Τρίποντο ανθρωπιάς από ΟΝΝΕΔ και ΝΔ για την Κιβωτό του Κόσμου

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ πραγματοποιήθηκε μεταξύ της ομάδας της ΟΝΝΕΔ και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.

Η ομάδα μπάσκετ της ΟΝΝΕΔ υποδέχτηκε την ομάδα μπάσκετ στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο κλειστό γήπεδο του Μέτς στην Αθήνα, σε έναν αγώνα τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ με προπονητή τον πρόεδρο της Οργάνωσης Παύλο Μαρινάκη βρέθηκαν αντιμέτωποι με βουλευτές, υπουργούς και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Οι Λευτέρης Αυγενάκης, Χρήστος Δήμας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, Σπύρος Πνευματικός, Ξενοφών Μπαραλιάκος, Χρήστος Δερμετζόπουλος, Γιάννης Μελάς μαζί με το Χρήστο Καπετάνο, τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες Ανδρέα Γλυνιαδάκη και Δημήτρη Παπανικολάου και με προπονητή τον Χάρη Θεοχάρη, άφησαν για λίγο τα έδρανα, τα γραφεία και τις υποχρεώσεις, για να συνδράμουν στην πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ και το έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με τους υπουργούς και βουλευτές να εντυπωσιάζουν στο διαγωνισμό τριπόντων, ενώ μεγάλοι κερδισμένοι της βραδιάς αναδείχθηκαν τα 500 παιδιά και οι 200 οικογένειες που εξυπηρετεί καθημερινά μέσω των επισιτιστικών και άλλων προγραμμάτων της η Κιβωτός του Κόσμου, με την εξαιρετική δουλειά και την αυταπάρνηση του Πατέρα Αντώνιου.

Δεινός σουτέρ ο Δήμας - Κέρδισε στα τρίποντα

Στο ημίχρονο έγινε διαγωνισμός τρίποντων με νικητή τον Χρίστο Δήμα που αποδείχτηκε δεινός σουτέρ και πήρε τα συγχαρητήρια ακόμα και του Δημήτρη Παπανικολάου και του Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαίδευση των μαθητών για την αναγνώριση των ψευδών ειδήσεων

Σύμφωνα με στοιχεία από το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Ψηφιακών Μέσων το 80% των Ευρωπαίων θεωρεί ότι οι ψεύτικες ειδήσεις συνιστούν πρόβλημα δημοκρατίας ενώ στην Ελλάδα το ίδιο ποσοστό φτάνει το 91%.