bd-sprite
Shutterstock

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κεφαλονιά

Οι πολύ δυνατές ριπές ανέμου που φθάνουν τα 9 μποφόρ δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών ενώ είναι δύσκολη η βοήθεια των εναέριων μέσων.

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι σε δασική έκταση στη περιοχή Πλατιές Κεφαλονιάς, από άγνωστη μέχρι στιγμή αίτια.
Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με 10 πυροσβέστες. Οι πολύ δυνατές ριπές ανέμου που φθάνουν τα 9 μποφόρ δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών ενώ είναι δύσκολη η βοήθεια των εναέριων μέσων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις φλόγες κινδύνευσε εξοχική κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ενεργοποιηθεί εθελοντικοί σύλλογοι που συνδράμουν στο έργο των πυροσβεστών.

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη καταδίκη για το Μάτι, δύο χρόνια στον τότε διοικητή Συντονιστικού

Το τριμελές πλημμελειοδικείο καταδίκασε σήμερα τον τότε διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, Ιωάννη Φωστιέρη, σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή για την κατηγορία της κατάθεσης ψευδών στοιχείων στις εισαγγελικές αρχές.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα για την πλατφόρμα καταγγελιών που αφορά μέτρα πυροπροστασίας

Οι πολίτες μέσω μιας απλής διαδικασίας στο gov.gr θα μπορούν να υποβάλλουν την αναφορά τους σχετικά με τα μέτρα πυροπροστασίας που έχουν λάβει επιχειρήσεις και εγκαταστάσεις. Πώς γίνεται η υποβολή της αίτησης.