ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Dimitris Kapantais / SOOC

Πυρκαγιά στην Παροικιά της Πάρου - Μήνυμα του 112 στους κατοίκους

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε χορτολιβαδική έκταση και για την κατάσβεσή της έσπευσαν 19 πυροσβέστες με 7 οχήματα και κινητοποιήθηκαν 2 ελικόπτερα.

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Πυργάκι Παροικιάς προκειμένου να απομακρυνθούν προς Παραλία Παροικιάς, λόγω της φωτιάς που έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση επί της επαρχιακής οδού Παροικιάς-Νάουσας.

Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Πυργάκι Παροικιάς απομακρυνθείτε προς Παραλία Παροικιάς. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε χορτολιβαδική έκταση και για την κατάσβεσή της έσπευσαν 19 πυροσβέστες με 7 οχήματα, κινητοποιήθηκαν 2 ελικόπτερα, ενώ υπάρχει συνδρομή από εθελοντικές ομάδες και υδροφόρες ΟΤΑ.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη καταδίκη για το Μάτι, δύο χρόνια στον τότε διοικητή Συντονιστικού

Το τριμελές πλημμελειοδικείο καταδίκασε σήμερα τον τότε διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, Ιωάννη Φωστιέρη, σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή για την κατηγορία της κατάθεσης ψευδών στοιχείων στις εισαγγελικές αρχές.