ΓΔ: 1483.81 0.82% Τζίρος: 28.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:05:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Stringer / SOOC

Νέα προθεσμία στον σταθμάρχη της Λάρισας - Απολογείται το πρωί της Κυριακής

Σε δηλώσεις του την Πέμπτη, ο συνήγορος του σταθμάρχη, Στέφανος Παντζαρτζίδης, ανέφερε πως ο πελάτης του «αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί», τονίζοντας παράλληλα πως είναι συντετριμμένος από την τραγωδία.

Νέα προθεσμία να απολογηθεί, την Κυριακή στις 11 το πρωί, έλαβε σήμερα ο σταθμάρχης της Λάρισας, στη βάρδια του οποίου σημειώθηκε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όπως είπε, ο συνήγορος του Στέφανος Παντζαρτζίδης αυτό έγινε καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία στην υπόθεση. Ο 59χρονος είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία και πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συρροή από αμέλεια, αλλά και για διατάραξη συγκοινωνιών.

Σε δηλώσεις του την Πέμπτη, ο συνήγορος του σταθμάρχη, ανέφερε πως ο πελάτης του «αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί», τονίζοντας παράλληλα πως είναι συντετριμμένος από την τραγωδία. Επίσης, ο συνήγορος του 59χρονου είπε πως αν και είναι νωρίς ακόμη για όλα, «θα πρέπει να μην κοιτάμε μόνο το δέντρο και να χάνουμε το δάσος» σημειώνοντας πως όλα τα υπόλοιπα θα μελετηθούν εφόσον ληφθεί το αντίγραφο της δικογραφίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικηγόροι: Να αναλάβει ειδικός εφέτης ανακριτής την τραγωδία των Τεμπών

«Η ταχεία και πλήρης διερεύνηση των αιτίων δυστυχήματος και η απόδοση των ευθυνών, όπου ανήκουν, είναι απόλυτα επιβεβλημένη», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος
businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο σταθμάρχης της Λάρισας

Ο συνήγορός του Στέφανος Παντζαρτζίδης, σε δηλώσεις του την Πέμπτη, είπε πως ο πελάτης του «αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί», τονίζοντας παράλληλα πως είναι συντετριμμένος από την τραγωδία.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη

Στον κατηγορούμενο, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.
Dikastiria
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ανθρωποκτονία διώκονται οι γονείς του νεογνού που βρέθηκε νεκρό στην Βραυρώνα

Ο Εισαγγελέας απήγγειλε την ίδια κατηγορία που βαρύνει πλέον τον πατέρα, με καταγωγή από το Νεπάλ και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ματαίωση ψυχιατρικής εξέτασης για την υπόθεση δολοφονίας της Κ. Γρίβα

Οι δύο συνήγοροι της μητέρας και αδερφής του θύματος, αναφέρουν ότι το Ψυχιατρείο των Κρατουμένων Κορυδαλλού «παρακώλυσε ανεπίτρεπτα την έγκαιρη εξέταση του κατηγορουμένου, από τον διορισμένο πραγματογνώμονα».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφεση κατά της αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου από τον Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας

Ο κ. Θεολογίδης μελέτησε το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας και κρίνει ότι οι δικαστές δεν αξιολόγησαν επαρκώς την αρθρογραφία του Μιχαλολιάκου μετά την καταδίκη του.