ΓΔ: 1170.13 0.14% Τζίρος: 93.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
perama_nafpigeia
Η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα. Πηγή: Shutterstock.

Σοβαρό ατύχημα σε ναυπηγείο στο Πέραμα με τρεις τραυματίες

Ο ένας εκ των τριών, 47 ετών, χειριστής γερανού μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ο δεύτερος τραυματίας νοσηλεύεται κι αυτός στο Τζάνειο, ενώ ο τρίτος 43 ετών νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Τραυματίστηκαν τρεις εργαζόμενοι κατά την εκτέλεση εργασιών.

Ο ένας εκ των τριών, 47 ετών, χειριστής γερανού μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ο δεύτερος τραυματίας, επίσης 47 ετών, νοσηλεύεται κι αυτός στο Τζάνειο, ενώ ο τρίτος 43 ετών νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του εργατικού ατυχήματος, που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη εκτός ενός πλοίου στο οποίο γίνονταν επισκευαστικές εργασίες, όταν ένας έλικας που σήκωνε το γερανοφόρο όχημα έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 47χρονος χειριστής και άλλοι δύο εργάτες 47 και 43 ετών αντίστοιχα.

Ο 47χρονος χειριστής του γερανού μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο νοσοκομείο όπως επίσης και ο 47χρονος εργάτης ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια. Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μεταφέρθηκε ο άλλος 43χρονος εργάτης ο οποίος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΑΕΕ: Ενισχύει με μισό εκατομμύριο ευρώ τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η κίνηση των μελών της ΕΑΕΕ να βοηθήσουν την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων της Θεσσαλίας έρχεται να ενισχύσει το βασικό ρόλο της ασφαλιστικής αγοράς, προσφέροντας στην κοινωνία.
Skoupidia, Recycle, Waste
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμβαση κατασκευής μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στη Χερσόνησο

Η κατασκευή του έργου προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 24 μήνες, ενώ στη συνέχεια η ανάδοχος κοινοπραξία ΗΛΕΚΤΩΡ θα το λειτουργήσει για τρία (3) έτη με δυνατότητα επέκτασης του χρονικού ορίου λειτουργίας για επιπλέον 3 έτη.
Sxoleio, Panelladikes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύρυνση συνεργασίας ΔΥΠΑ - ΤΑΙΠΕΔ για εκσυγχρονισμό 300 εργαστηρίων ΕΠΑΣ

Η πρωτοβουλία αποτελεί σημαντικό μέρος της στρατηγικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της ΔΥΠΑ για την αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.