ΓΔ: 1451.17 -0.26% Τζίρος: 24.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:19:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
astinomia, astynomia, ELAS
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

ΑΑΔΕ: Μέσα σε μαξιλαροθήκες «έκρυβαν» εννιά κιλά ηρωίνης

Η κάτοχος των ναρκωτικών συνελήφθη και προσήχθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης για τις περαιτέρω προβλεπόμενες ενέργειες.

Ελεγκτές του Τελωνείου Κήπων με τη βοήθεια σκύλου ανιχνευτή της ΑΑΔΕ εντόπισαν και κατέσχεσαν ηρωίνη, συνολικού μεικτού βάρους 9,2 κιλών, η αξία της οποίας υπερβαίνει τα 110.000 ευρώ.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε 34 νάιλον συσκευασίες, στο πορτ μπαγκάζ ταξί, που επιχείρησε να μπει στη χώρα μας από την Τουρκία. Μάλιστα, ήταν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε μαξιλαροθήκες και βρίσκονταν στα προσωπικά αντικείμενα της επιβάτιδας του ταξί. 

Η κάτοχος των ναρκωτικών συνελήφθη και προσήχθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης για τις περαιτέρω προβλεπόμενες ενέργειες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Νέα ενημέρωση και εξυπηρέτηση πλημμυροπαθών στη Λάρισα

Η ΑΑΔΕ προχώρησε στην απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2024 για όλα ακίνητα που επλήγησαν από πλημμύρες και λοιπές καταστροφές από 1/7/2023, με βάση τις αιτήσεις απαλλαγής που υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα Αρωγή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Γίνονται ψηφιακές οι βεβαιώσεις μητρώου από 6 Ιουλίου

Προσεχώς, οι ψηφιακές Βεβαιώσεις Μητρώου θα συμπληρωθούν και με το ιστορικό μεταβολών των πολιτών κι επιχειρήσεων. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο ζητούνται 40.000 επανεκτυπώσεις βεβαιώσεων από τις ΔΟΥ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι θα γίνει για να καλυφθούν οι 565 κενές θέσεις στην ΑΑΔΕ

Οι θέσεις θα καλυφθούν από τους υποψηφίους του εν λόγω διαγωνισμού, που συγκέντρωσαν τη νέα απαιτούμενη βαθμολογία βάσης (50 μονάδες) στη συνολική βαθμολογία της γραπτής εξέτασης, ανεξάρτητα από τη βαθμολογία στα επιμέρους μαθήματα.