ΓΔ: 2513.11 1.28% Τζίρος: 238.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:48:36
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά

ΑΑΔΕ: Μέσα σε μαξιλαροθήκες «έκρυβαν» εννιά κιλά ηρωίνης

Η κάτοχος των ναρκωτικών συνελήφθη και προσήχθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης για τις περαιτέρω προβλεπόμενες ενέργειες.

Ελεγκτές του Τελωνείου Κήπων με τη βοήθεια σκύλου ανιχνευτή της ΑΑΔΕ εντόπισαν και κατέσχεσαν ηρωίνη, συνολικού μεικτού βάρους 9,2 κιλών, η αξία της οποίας υπερβαίνει τα 110.000 ευρώ.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε 34 νάιλον συσκευασίες, στο πορτ μπαγκάζ ταξί, που επιχείρησε να μπει στη χώρα μας από την Τουρκία. Μάλιστα, ήταν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε μαξιλαροθήκες και βρίσκονταν στα προσωπικά αντικείμενα της επιβάτιδας του ταξί. 

Η κάτοχος των ναρκωτικών συνελήφθη και προσήχθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης για τις περαιτέρω προβλεπόμενες ενέργειες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιοι χρωστάνε τα περισσότερα στην εφορία και οι ελάχιστοι που ρυθμίζουν

Νέα αύξηση κατέγραψαν τον Απρίλιο τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία και ανήλθαν στα 114,57 δισ. ευρώ εκ των οποίων ρυθμισμένα είναι μόλις 5,39 δισ. ευρώ. Οφειλές ύψους 86,54 δισ. προέρχονται από μόλις 10.379 ΑΦΜ.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Έως τις 15 Ιουλίου ανοίγει το νέο ΟΣΔΕ για τους αγρότες

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, ανακοίνωσε ότι το νέο ΟΣΔΕ ανοίγει έως τις 15 Ιουλίου, με προσυμπληρωμένες αιτήσεις, κίνητρα για έγκαιρη υποβολή και ταχύτερες πληρωμές.
ΑΑΔΕ πινακίδα κτήριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Μπλόκο» της ΑΑΔΕ στην ανάκληση δωρεών μεταξύ συγγενών για αποφυγή φόρων

Σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ) της ΑΑΔΕ, οι φόροι και τα πρόστιμα ανακρίβειας που καταλογίζονται σε γονικές παροχές και δωρεές δεν διαγράφονται ούτε επιστρέφονται.
κουμπαράς και οικογένεια
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομική ενίσχυση 150€ ανά παιδί: Ποιοι πρέπει να δηλώσουν ΙΒΑΝ

Ολοκληρώνεται σήμερα η καταβολή των 150 ευρώ ανά παιδί σε 947.609 οικογένειες, καλύπτοντας 1.525.188 τέκνα. Το συνολικό ποσό φτάνει τα 219,7 εκατ. ευρώ. Για γεννήσεις 2025-2026 προβλέπεται επιπλέον πληρωμή ως 31/8/2026.