ΓΔ: 1455.48 0.03% Τζίρος: 100.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
sillipsi
Shutterstock

Συλλήψεις σε Έβρο και Φλώρινα για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Δύο νέοι άντρες συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε περιοχή της Φλώρινας για διακίνηση μετανάστη στο εσωτερικό της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 20χρονο και συνοδηγό έναν 23χρονο, να κινείται στην περιοχή και το ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα από κοινού, έναν 53χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε προηγουμένως εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και τρία κινητά τηλέφωνα. Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

‘Αλλη μία σύλληψη για διακίνηση μεταναστών έγινε χθες στον νομό Έβρου. Ένας αλλοδαπός οδηγός φορτηγού, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μετανάστες, συνελήφθη, χθες το πρωί, στο συνοριακό σημείο Κήπων Έβρου, από τους αστυνομικούς του τμήματος ελέγχου διαβατηρίων των Κήπων, της διεύθυνσης αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας δημόσιας χρήσης όχημα (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στους Κήπους για να εισέλθει στη χώρα και κατά τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε να μεταφέρει παράνομα δεκαπέντε μετανάστες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών στην Βόρεια Ελλάδα

Σήμερα το πρωί, σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν αλλοδαπό οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μετανάστες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε παράνομα μετανάστες μέσω του Έβρου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το κύκλωμα φέρεται να διακίνησε παράνομα τουλάχιστον 60 μετανάστες, τους οποίους παραλάμβανε από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή άλλος ένας κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «κοντός», μόλις έφθασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα.