ΓΔ: 1447.95 -0.48% Τζίρος: 35.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:42:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Troxaia-prostima
Φωτο: ΑΠΕ

Εκατοντάδες παραβάσεις βεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο την πρόληψη επικίνδυνων παραβάσεων και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο οδικό δίκτυο, πραγματοποιεί συστηματικά στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους.

Στη βεβαίωση 932 παραβάσεων -με την υπερβολική ταχύτητα να είναι η πρώτη στη σχετική λίστα-, σε σύνολο άνω των 1.700 οχημάτων που ελέγχθηκαν σε Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν οι αρμόδιοι τροχονόμοι, στη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησαν, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θέτοντας ως στόχο την πρόληψη επικίνδυνων παραβάσεων και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο οδικό δίκτυο, τόσο στους οδηγούς όσο και στους πεζούς, πραγματοποιεί συστηματικά στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους.

Στο πλαίσιο αυτό, το 24ωρο, στο κέντρο πόλης, αλλά και σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους σε περισσότερα από 1.700 οχήματα και βεβαίωσαν συνολικά 823 παραβάσεις. Πρώτη στη σειρά κατάταξης των παραβάσεων εντοπίζεται η υπερβολική ταχύτητα και ακολουθούν οι οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, η έλλειψη άδειας οδήγησης, παραβάσεις φορτηγών οχημάτων και παράνομη στάθμευση.

Στο μεταξύ, με τη συνδρομή της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κιλκίς ελέγχθηκαν οχήματα και βεβαιώθηκαν 109 ακόμη παραβάσεις στάθμευσης. Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επισημαίνεται ότι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση παρόμοιες αστυνομικές δράσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξοδος για το Πάσχα: Που υπάρχει αυξημένη κίνηση, υψηλή πληρότητα στα πλοία

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6.00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης μέχρι τις 6.00 το πρωί σήμερα 44.430 οχήματα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 35.669 προς Λαμία.
Troxaia-prostima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια μέτρα της Τροχαίας άρχισαν να εφαρμόζονται, ενόψει του Πάσχα

Έχουν τεθεί σε ισχύ, ήδη, από εχθές Παρασκευή και θα διαρκέσουν έως και Κυριακή 23 Απριλίου, ενώ οι αρχές αναμένεται να βρίσκονται σε μεγαλύτερη επαγρύπνηση την επόμενη εβδομάδα και κυρίως τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή,