ΓΔ: 1449.74 0.19% Τζίρος: 0.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:32:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΟΣΜΗΜΑ

folli follie, kosmima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε η απολογία του ιδρυτή των Folli Follie, Δημήτρη Κουτσολιούτσου

Ο ιδρυτής της Folli-Follie θα συνεχίσει την απολογία του στις 27 Μαρτίου, ενώ θα ακολουθήσει η σύζυγος και ο γιος του. Αναφέρθηκε εκτενώς στην πορεία του ομίλου και τις αποφάσεις για την επέκταση στην Ασία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναβολή για τις 14 Σεπτεμβρίου παίρνει η δίκη για τη Folli Follie

Προέκυψε ζήτημα με κώλυμα που δηλώθηκε από την εισαγγελέα και δεν έγινε η εκφώνηση της υπόθεσης που αφορά τους παραποιημένους ισολογισμούς της εταιρείας που φέρεται να έχει κοστίσει πάνω από 400 εκατ. ευρώ σε φυσικά και νομικά πρόσωπα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μετά από ένα χρόνο ξεκινά από μηδενική βάση η δίκη της Folli Follie

Η κινητοποίηση των δικηγόρων είναι σε ισχύ μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, ωστόσο για την πρόοδο της δίκης της folli follie δόθηκαν ειδικές άδειες από τον ΔΣΑ ώστε να παρίστανται οι συνήγοροι και των δύο πλευρών.
folli follie, kosmima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κινήσεις ανάπτυξης από τη Folli Follie, «παγωμένο» το σχέδιο εξυγίανσης

Συνεργασίες με νέα brands και επέκταση του δικτύου, που σήμερα αριθμεί 100 σημεία πώλησης, επιδιώκει η διοίκηση. Σοβαρές καθυστερήσεις στην ποινική δίκη έχουν θέσει εκτός χρονοδιαγράμματος το σχέδιο εξυγίανσης.
Synthetika Diamandia, Synthetic Diamonds
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε ανάκαμψη το ελληνικό κόσμημα με επιστροφή του τζίρου στο 2019

Πολύ θετικά τα μηνύματα από την 36η έκθεση Kosmima, με συμμετοχές από όλη την επικράτεια καθώς και χώρες όπως το Βέλγιο, η Ινδία και η Ιταλία. Κοντά στα επίπεδα του 2019 ο τζίρος του κλάδου φέτος, πρόβλημα το ενεργειακό κόστος.
folli follie, kosmima
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο αρχείο η υπόθεση εμπλοκής τριών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Folli-Follie

Ανοίγει ωστόσο μία νέα έρευνα, με ελεγχόμενο τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, καθώς και στελέχη της Folli Follie, για το ενδεχόμενο διάπραξης εκ μέρους τους του αδικήματος της εμπορίας επιρροής.
kosmimata
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανακάμπτει δυναμικά το ελληνικό κόσμημα με αυξημένες παραγγελίες

Σημαντικές παραγγελίες έκλεισαν στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης Kosmima στη Θεσσαλονίκη. Βελτίωση πωλήσεων από το καλοκαίρι με ώθηση από την τουριστική κίνηση, προσδοκίες για την περίοδο των εορτών.