ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
folli follie, kosmima
Φώτο: Shutterstock

Τη διαγραφή των μετοχών της από το ΧΑ αποφάσισε η Folli Follie

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η διαγράφη των μετοχών της αποφασίστηκε επειδή βρίσκονται σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει προοπτική να επαναδιαπραγματευτούν.

Έπειτα από 26 χρόνια που πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στην αγορά του Χρηματιστηρίων Αθηνών, και μια υπόθεση που συντάραξε το ελληνικό επιχειρείν, η Folli Follie ανακοίνωσε πως προχωράει στη διαγραφή των μετοχών της από το ΧΑ.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η διαγράφη των μετοχών της εταιρείας αποφασίστηκε επειδή βρίσκονται σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει προοπτική να επαναδιαπραγματευτούν.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εταιρεία Folli Follie με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά την συνεδρίασή της στις 14 Δεκεμβρίου 2023, αποφάσισε τη διαγραφή από το Χρηματιστήριο Αθηνών των κινητών αξιών της Εταιρείας, σε εφαρμογή του άρθρου 2.6.12. του Κανονισμού του Χρηματιστήριου Αθηνών, επειδή τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει προοπτική επαναδιαπραγμάτευσης των αξιών της.

Ως ημερομηνία αφαίρεσης των κινητών αξιών της Εταιρείας από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ορίστηκε η Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023.

Συνεπεία τούτου, η Εταιρεία ενημερώνει ότι το μετοχολόγιο θα τηρείται ηλεκτρονικά από την Εταιρεία και οι μέτοχοι θα μπορούν να ενημερώνονται και να εξυπηρετούνται ως προς την άσκηση των δικαιωμάτων τους μέσω της διεύθυνσης e-mail [email protected].

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

folli follie, kosmima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε η απολογία του ιδρυτή των Folli Follie, Δημήτρη Κουτσολιούτσου

Ο ιδρυτής της Folli-Follie θα συνεχίσει την απολογία του στις 27 Μαρτίου, ενώ θα ακολουθήσει η σύζυγος και ο γιος του. Αναφέρθηκε εκτενώς στην πορεία του ομίλου και τις αποφάσεις για την επέκταση στην Ασία.
ΑΓΟΡΕΣ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Άδεια μόνο για διακοπή της δίκης Folli Follie από τον ΔΣΑ

Δεν εγκρίθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών στις 14/12 έγγραφο αίτημα χορήγησης άδειας για παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας από πλευράς Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην υπόθεση της Folli Follie.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναβολή για τις 14 Σεπτεμβρίου παίρνει η δίκη για τη Folli Follie

Προέκυψε ζήτημα με κώλυμα που δηλώθηκε από την εισαγγελέα και δεν έγινε η εκφώνηση της υπόθεσης που αφορά τους παραποιημένους ισολογισμούς της εταιρείας που φέρεται να έχει κοστίσει πάνω από 400 εκατ. ευρώ σε φυσικά και νομικά πρόσωπα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μετά από ένα χρόνο ξεκινά από μηδενική βάση η δίκη της Folli Follie

Η κινητοποίηση των δικηγόρων είναι σε ισχύ μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, ωστόσο για την πρόοδο της δίκης της folli follie δόθηκαν ειδικές άδειες από τον ΔΣΑ ώστε να παρίστανται οι συνήγοροι και των δύο πλευρών.