ΓΔ: 1424.77 1.21% Τζίρος: 176.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΡΙ ΚΡΙ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κρι Κρι: Γιορτάζει 70 χρόνια λειτουργίας και παραγωγής παγωτού

Η Κρι Κρι σημείωσε σημαντική ανάπτυξη αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία στην ελληνική αγορά με αύξηση μεριδίου σε όγκο το 2023, ενώ, για ακόμη μία χρονιά, η ελληνική γαλακτοβιομηχανία διατήρησε τη δεύτερη θέση σε πωλήσεις παγωτού.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Η Εθνική και ο MSCI, η ταλαιπωρία των ΕΛΠΕ, οι φήμες για Lavipharm και η ΚΡΙ-ΚΡΙ

Ο Νοέμβριος των κερδών, η αναδιάρθρωση του MSCI και η μετοχή της ΕΤΕ, η ανοδική κίνηση που «χρωστούν» τα ΕΛΠΕ, οι απώλειες του ΟΠΑΠ, το ράλι της Κρι Κρι και οι φήμες που έδωσαν ώθηση στη Lavipharm.
MARKET MAKER

Μεγαλώνει η όρεξη των αγοραστών, το ξέσπασμα των Στασινόχαρτων και η Κρι Κρι

Συνεδρίαση προσαρμογής πολλών μετοχών στα νέα σημεία ισορροπίας της αγοράς μετά το ανοδικό ξέσπασμα της Δευτέρας, γιατί «τρέχουν» Viohalco - Cenergy, η ασταμάτητη Τρ. Πειραιώς και το χειροκρότημα της αγοράς στις εξαιρετικές επιδόσεις της Κρι Κρι.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το φθηνό λευκό τυρί απειλεί τη φέτα και φέρνει ισχυρή πίεση τιμών

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους βορειοευρωπαίους παραγωγούς λευκού τυριού δίνει η μείωση της τιμής του αγελαδινού γάλακτος. Από τα 20 στα 15 ευρώ το κιλό πέφτει η τιμή της φέτας στις ευρωπαϊκές αγορές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κρι Κρι: «Βουτιά» των καθαρών κερδών που διαμορφώθηκαν στα 3,18 εκατ.

Παρά την αύξηση του κύκλου εργασιών στα 171,88 εκατ. ευρώ, η απόφαση της εταιρείας να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης του λειτουργικού κόστους, επηρέασε σημαντικά την κερδοφορία της.