ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Mein Schiff 6»: Αρνητικά τα επαναληπτικά τεστ στα 12 μέλη πληρώματος

Το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο μεταφέρει 922 επιβάτες και 666 μέλη πληρώματος, κατέπλευσε το πρωί στον Πειραιά και ελλιμενίστηκε σε ασφαλή ζώνη, ενώ κλιμάκια του ΕΟΔΥ υποβάλλουν σε rapid test όλα τα μέλη του πληρώματος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλεγχοι για COVID-19 στα μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου MeinSchiff6

Όπως αναφέρει η TUI Cruises, σύμφωνα με τις αυστηρές διαδικασίες λειτουργίας που ισχύουν για τα κρουαζιερόπλοια, όπως αυτές συμφωνήθηκαν με τις ελληνικές αρχές, τα δώδεκα μέλη του πληρώματος τέθηκαν σε απομόνωση εντός του πλοίου.
ΔΙΕΘΝΗ

Πρεμιέρα για την κρουαζιέρα στην Ιταλία

Ένας ακόμη τομέας που υπέστη τεράστιες απώλειες από την κρίση προσπαθεί να ανακάμψει. Ωστόσο, η Costa αποφάσισε ότι οι κρουαζιέρες της θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, μόνο με Ιταλούς επιβάτες και μόνο σε ιταλικά λιμάνια.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέσα στην εβδομάδα οι οδηγίες για τα κρουαζερόπλοια

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας τονίζει ότι η εφαρμογή των πρωτοκόλλων επιβατών για την κρουαζιέρα που ήδη έχουν ανακοινωθεί δεν σημαίνει ότι αυτό θα σημάνει και επανεκκίνηση της κρουαζιέρας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Celestyal Cruises: Παρατείνει την αναστολή των κρουαζιέρων έως τον Μάρτιο 2021

Η εταιρεία αναφέρει ότι όσοι επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την αναστολή, προσφέρεται η εξαργύρωση για μία μελλοντική κρουαζιέρα αξίας 120% της αρχικής κράτησης.