ΓΔ: 1199.14 -0.84% Τζίρος: 26.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:05:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΛΙΜΑΝΙΑ

OLTH, Thessaloniki, Limania
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα 8,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη για τον ΟΛΘ μειωμένα κατά 12,2%

Οι κύριοι λόγοι μείωσης της κερδοφορίας επικεντρώνονται στην μείωση διακίνησης φορτίων στο Συμβατικό Λιμάνι, καθώς και στην εγγραφή απομείωσης των 0,87 εκατ. της συμμετοχής στην θυγατρική ThPA Sofia EAD.
volos_limani
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λιμάνι Βόλου: Στις 28 Σεπτεμβρίου ανοίγουν οι οικονομικές προσφορές

Την ερχόμενη Πέμπτη 14/9 το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ανοίγει τον φάκελο με τα νομιμοποιητικά έγγραφα του διαγωνισμού για το λιμάνι του Βόλου και ανακηρύσσει τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ προτιμητέο ανάδοχο για την Αττική Οδό.
Limani, Peiraias, Ploia, Apergia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεμένα» θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια στις 13 Σεπτεμβρίου

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως οι Έλληνες ναυτικοί είναι παραδείγματα προς μίμηση και δεν πρέπει μετά το τραγικό συμβάν στον Πειραιά να κατηγορούνται και να στοχοποιούνται συλλήβδην όλοι.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλακιωτάκης: Σημαντικά οφέλη από την παραχώρηση του λιμένα Ηγουμενίτσας

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι ξεκινάει μια πορεία επενδύσεων, ανάπτυξης, αναβάθμισης, ενίσχυσης του οικονομικού αποτυπώματος όπου θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και θα αυξηθεί η κίνηση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γκαουτάμ Αντάνι: Ποιος είναι ο Ινδός που ενδιαφέρεται για ελληνικά λιμάνια

Τα βλέμματα όλων έκλεψε στην επίσκεψη Μόντι στην Αθήνα η ομάδα του Γκαουτάμ Αντάνι, του πλουσιότερου ανθρώπου στην Ινδία και την Ασία, ο οποίος έχει δείξει ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορύφωση της κίνησης στα λιμάνια της Αττικής εν όψει και του 15Αύγουστου

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 35 απόπλοι πλοίων για τον Αργοσαρωνικό, 23 απόπλοι για σειρά άλλων νησιωτικών προορισμών, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας θα αναχωρήσουν 13 πλοία και 9 από το Λαύριο.