ΓΔ: 858.93 -4.45% Τζίρος: 118.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΛΟΓΙΣΤΕΣ

e-ΕΦΚΑ: Πιάνουν δουλειά από αύριο οι πρώτοι 179 λογιστές και δικηγόροι

Οι πιστοποιημένοι λογιστές και δικηγόροι μπορούν να αναλάβουν μόνο νέες συνταξιοδοτικές υποθέσεις του τ. ΙΚΑ, τ. ΟΓΑ και τ. ΟΑΕΕ, που αντιστοιχούν στο 75% του συνολικού αριθμού αιτήσεων κάθε μήνα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

e-ΕΦΚΑ: Στις 12/12 ο 2ος κύκλος εκπαίδευσης επιπλέον λογιστών - δικηγόρων

Στις 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις τόσο εκείνων του 2ου κύκλου όσο και εκείνων του 1ου κύκλου που δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν στις χθεσινές εξετάσεις, ανέφερε ο e-ΕΦΚΑ.
logistes-adonis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ψηφιακή αναβάθμιση των λογιστών - φοροτεχνικών

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα ενισχύσει τους λογιστές θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα-καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-20.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

SOS των λογιστών για τις δηλώσεις: Ζητούν παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής ζητά η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων να μεταφερθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και να μείνει κενός από καταληκτικές ημερομηνίες ο Αύγουστος.
forologia-foroi-logistes-forologikos elegxos-efories
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αίτημα των λογιστών για παράταση υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες

 Tη μεταφορά της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων, τουλάχιστον, μέχρι τις 17/5/2021 ζητούν οι φοροτεχνικοί, λόγω των έκτακτων συνθηκών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση για εξωδικαστικές διαφορές έως 31 Μαρτίου ζητούν οι λογιστές

Στην επιστολή που έστειλαν προς το υπ. Οικονομικών και την ΑΑΔΕ, οι λογιστές και φοροτεχνικοί τονίζουν πως είναι απαραίτητη η παράταση εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση μέχρι 31/01 για τις φορολογικές δηλώσεις ζητούν οι λογιστές

Οι λογιστές με επιστολή τους προς το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ σημειώνουν πως δεν μπορούν να πάνε στις εφορίες λόγω συνωστισμού ενώ οι ΔΟΥ δεν δέχονται ούτε μέιλ λόγω των γεμάτων λογαριασμών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τη διαγραφή των προστίμων για τις ΜΦΥ ζητά το Οικονομικό Επιμελητήριο

Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κ. Κόλλιας, επανέφερε και το ζήτημα της παράτασης των υποχρεώσεων των φορολογουμένων εκείνων που οι λογιστές τους προσβλήθηκαν από κορονοϊό.
forologia, foroi, logistes, oikonomia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την λήψη μέτρων για τον κλάδο ζητούν λογιστές και φοροτεχνικοί

Ο κλάδος ζητά μέσω ενεργειών της κυβέρνησης να υπάρξει αποφόρτιση από το δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος που του έχει μεταφερθεί εξαιτίας των μέτρων και διαδικασιών που ακολουθούνται λόγω της πανδημίας.