ΓΔ: 823.09 2.35% Τζίρος: 50.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

MASTERCARD

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΓΣΕΒΕΕ - Mastercard: Δράση για τη μετάβαση των ΜμΕ στην ψηφιακή εποχή

Η δράση θα ξεκινήσει εντός του Ιουνίου και θα έχει διάρκεια ενός έτους, αλλά, όταν ολοκληρωθεί τα ψηφιακά μαθήματα θα παραχωρηθούν για ελεύθερη χρήση από την ιστοσελίδα της Ψηφιακής Ακαδημίας Πολιτών.
online emporio, plastiko xrima, ilektronikes plirwmes, kartes
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καταλύτης για τις ψηφιακές πληρωμές η πανδημία: Ποιες οι αλλαγές

Οι ανέπαφες συναλλαγές στην Ελλάδα σε φυσικά καταστήματα φτάνουν το 93% είτε με τη χρήση κάρτας, είτε με τη χρήση συσκευής που έχει μετατραπεί σε μέσο πληρωμής, όπως το κινητό και το έξυπνο ρολόι (smartwatch).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στροφή των καταναλωτών σε καταστήματα της γειτονιάς

Σχεδόν τρεις στους τέσσερις καταναλωτές (72%) σημειώνουν πως προτιμούν να αγοράζουν προϊόντα από εμπόρους που γνωρίζουν, ενώ τρεις στους τέσσερις καταναλωτές (74%) πραγματοποιούν όλο και περισσότερες αγορές στα καταστήματα της γειτονιάς τους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mastercard: Ποιες ήταν οι πιο δημοφιλείς εμπειρίες και προϊόντα στην καραντίνα

Η έρευνα της Mastercard αποκαλύπτει πως ένας στους τρεις Ευρωπαίους ξοδεύει περισσότερα χρήματα σε εμπειρίες οπτικοακουστικού περιεχομένου, με το 58% να παρακολουθεί τηλεόραση ή ταινίες μέσω συνδρομητικής υπηρεσίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mastercard και Women On Top συμπράττουν για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Για δεύτερη χρονιά παρουσιάστηκε η εκδήλωση της Mastercard και του Women On Top στο πλαίσιο του προγράμματος « Live A Legacy» με στόχο τη γυναικεία ενδυνάμωση στο σύγχρονο και συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.