ΓΔ: 1449.4 -0.63% Τζίρος: 71.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

METLEN - MYTILINEOS

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς θα μπει το 2025 η Metlen στο Λονδίνο, στόχος η ένταξη στον FTSE-100

Στόχος να προχωρήσει η διαδικασία εισαγωγής το πρώτο εξάμηνο του 2025. Θα δημιουργηθεί ειδικό εταιρικό όχημα (Listco) για να αποκτήσει το 100% των μετοχών της Metlen. Ποιοι είναι οι στόχοι για τη λιανική αγορά ρεύματος.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
MARKET MAKER

Το Χρηματιστήριο, η ημέρα της Ανεξαρτησίας, η Mytilineos και οι Εργατικοί

Γιατί η αυριανή συνεδρίαση είναι κρίσιμη για την πορεία της αγοράς, πώς μια νίκη των Εργατικών στη Βρετανία θα δώσει ώθηση στη Metlen, το άλμα της Intralot, ο ΟΤΕ και οι δύο ταχύτητες στα διυλιστήρια.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets, bonds, omologa
MARKET MAKER

Τι βάρυνε την αγορά, η επιστροφή της Intralot και το μονότερμα της Eurobank

Η αποκοπή μερισμάτων που βάρυναν την αγορά, η άνοδος - κόντρα της Eurobank στις νέες τραπεζικές πιέσεις, η επιστροφή της Intralot στον Γενικό Δείκτη και το άλμα της μετοχής και η ανώμαλη προσγείωση της Aegean.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Metlen: Σημαντικό βήμα για την κατασκευή 3 μονάδων ενέργειας στη Βρετανία

Όπως αναφέρει η εταιρεία, μεταφέρθηκαν τα ογκώδη εξαρτήματα που απαιτούνται για τις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, σε ανοιχτό κύκλο, σε ένα εγχείρημα που ήταν εξαιρετικά δύσκολο και σύνθετο.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

«Χωνεύοντας» το Metlen, το «μασάζ» Μανουσάκη στους Κύπριους και η JPMorgan

Η συγκίνηση του Ευάγγελου Μυτιληναίου για την αλλαγή επωνυμίας και η υπόσχεση για νέες κορυφές, η νέα αποστολή Μ. Μανουσάκη στην Κύπρο και η έξοδος Γεωργακόπουλου από την JPMorgan υπό τη σκιά του deal με τη Viva.
Evaggelos Mytilineos, Mytilineos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ευ. Μυτιληναίος: Η Metlen, οι διεθνείς στόχοι και η πορεία προς Λονδίνο

Ο νέος κύκλος στην ιστορία της Mytilineos. Πώς μετασχηματίζεται σε παγκόσμιο όμιλο της ενέργειας και των μετάλλων. Η επίπονη διαδικασία εισαγωγής της μετοχής στο Λονδίνο και το σχέδιο για επιστροφή της ΜΕΤΚΑ στο ΧΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο στοίχημα για τη Mytilineos η παροχή ενέργειας από ΑΠΕ σε data centers

Το deal για παροχή ενέργειας σε data centers στην Ιρλανδία και στη Lamda Helix στην Ελλάδα και οι επόμενες ευκαιρίες που εξετάζονται, καθώς η κατανάλωση ενέργειας από κέντρα δεδομένων αναμένεται διπλασιαστεί ως το 2026.
MYTILINEOS_ESG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mytilineos: Υπογραφή δύο 10ετών PPAs για Data Centers στο Δουβλίνο

Η συμφωνία υπεγράφη μεταξύ της Keppel DC REIT και της Mytilineos και με αυτά τα PPAs, το 92% της ενέργειας που χρησιμοποιείται σήμερα στις δύο εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Δουβλίνο θα τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές στην Ιρλανδία.