ΓΔ: 1236.2 1.25% Τζίρος: 94.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

METRO

Panteliadis-Aristotelis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Α. Παντελιάδης στο BD: Μεγάλη επιβάρυνση από την ενέργεια στα σούπερ μάρκετ

Βελτίωση πωλήσεων παρά τη συρρίκνωση της αγοράς για τη Metro ΑΕΒΕ αναμένει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ενώ υπογραμμίζει ότι το κόστος ενέργειας θα είναι περίπου τριπλάσιο σε σχέση με το 2020.
ESG

METRO: Σημαντικές επενδύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος

Μετά τις επενδύσεις που έχουν γίνει, τα αποτελέσματα έως τώρα έχουν δείξει 37% μεσοσταθμική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, η οποία αντιστοιχεί με την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος 23.580 νοικοκυριών.
Panteliadis-Aristotelis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μικρά και... γρήγορα σούπερ μάρκετ Metro θα ανοίξουν σε όλη τη χώρα

Στο franchising στρέφεται η αλυσίδα για να καλύψει τις ανάγκες σε γειτονιές και επαρχιακές πόλεις με καταστήματα μέχρι 200 τ.μ. Ο όμιλος δεν αποκλείει εξαγορές, αλλά μόνο με λογικές αποτιμήσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

METRO ΑΕΒΕ: Επενδύσεις 45 εκατ. ευρώ το 2022 και διεύρυνση του δικτύου

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Αριστοτέλης Παντελιάδης το κόστος ενέργειας για τον όμιλο το 2022 εκτιμάται ότι θα είναι αυξημένο κατά περίπου 7 εκατ. ευρώ, στα 26,4 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Metro ΑΕΒΕ: Σε 1,36 δισ. ευρώ οι πωλήσεις το 2021, αυξημένες κατά 2,3%

Το 2021 έφερε νέα δεδομένα και σημαντικές προκλήσεις στην αγορά. Σε αυτό το κλίμα, η εταιρεία, κατάφερε να πετύχει σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα και να αποτιμά θετικά άλλη μία χρονιά, για το λιανεμπόριο και το χονδρεμπόριο τροφίμων.
Metro-Cash-and-Carry-eshop
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

METRO Cash & Carry: Εγκαινίασε νέο eshop αποκλειστικά για επαγγελματίες

Με κύριο όχημα την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση της κάθε επιχείρησης, το νέο eshop σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί άμεσα και γρήγορα προσφέροντας διαρκώς τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες στους επαγγελματίες πανελλαδικά.