ΓΔ: 877.24 1.10% Τζίρος: 59.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΙΝΕΡΒΑ

minerva-rouxa-esorouxa

Μινέρβα: Υπερδιπλασιασμός κερδοφορίας και αύξηση τζίρου κατά 43,22%

Σημαντική βελτίωση κατέγραψαν τα οικονομικά αποτελέσματα της εισηγμένης στο εννεάμηνο της χρήσης 2021, τόσο σε επίπεδο ομίλου όσο και μητρικής εταιρείας. Θα επηρεάσουν στη συνέχεια οι αυξήσεις στις τιμές ενέργειας.
minerva
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τι «είδε» η Μινέρβα στη Mediterranean Foods: Το deal και η νέα στρατηγική

Στρατηγική αξιοποίησης της Mediterranean Foods καλείται να χαράξει Μινέρβα, μετά την εξαγορά του περασμένου καλοκαιριού. Μείωση πωλήσεων 18% το 2020 για την εταιρεία που διαθέτει τα σήματα Brava και Delicia.
OTE, Cosmote
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (8/8 - 14/8)

Η Cosmote που ανατρέπει το τηλεοπτικό σκηνικό του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι τιμές των κατοικιών στα νότια προάστια και τα παθήματα από τις φωτιές που δεν έγιναν μαθήματα ήταν μεταξύ των θεμάτων του Business Daily που διαβάστηκαν περισσότερο την προηγούμενη εβδομάδα.
minerva-rouxa-esorouxa
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πτώση 8,7% στον κύκλο εργασιών του ομίλου Μινέρβα στο 9μηνο 2020

Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα, η Διοίκηση εκτιμά ότι, δεν υφίσταται έως τη λήξη της τρέχουσας χρήσης ουσιώδης αβεβαιότητα ως προς την συνέχιση της δραστηριότητας, την παραγωγική λειτουργία, τις πωλήσεις και την εφοδιαστική αλυσίδα του Ομίλου.
olive_oil
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μικρότερος τζίρος, αυξημένα κέρδη για την Μινέρβα

Η χαμηλή τιμή του ελαιόλαδου μείωσε τον κύκλο εργασιών, αλλά τα κέρδη της Μινέρβα αυξήθηκαν. Τα σχέδια των νέων ιδιοκτητών της ιστορικής εταιρείας και το ερώτημα για τη συνέχιση της δραστηριότητας στο ελαιόλαδο.