ΓΔ: 1704.85 0.18% Τζίρος: 50.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:58:32
minerva-rouxa-esorouxa
Φώτο: www.minerva.gr

Πέθανε η Λένα Λαδένη Φιλίππου, επί σειρά ετών CEO της Minerva

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη και ώρα 14.15 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Την είδηση του θανάτου της πρώην Διευθύνουσας Συμβούλου και μέλους του ΔΣ της εταιρείας μέχρι τον Ιούνιο του 2024, Ελένης Λαδένη – Φιλίππου, κόρης του Ιωάννη Λαδένη ενός εκ των συνιδρυτών της ΜΙΝΕΡΒΑ, η οποία, επί εικοσαετία στο τιμόνι της εταιρείας, συνέβαλε τα μέγιστα στην διατήρηση της ηγετικής θέσης που κατέχει αυτή στην ελληνική κλωστοϋφαντουργία, ανακοίνωσε ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της «Αφοι Ι. & Β Λαδένης Α.Ε. – ΜΙΝΕΡΒΑ - Βιομηχανία Πλεκτικής». 

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου η κατάθεση στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Μ.Α.Ζ.Ι. - Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα www.mazi.net.gr

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 14:15 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη - Θεσσαλονίκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανησυχητική υποχώρηση των εξαγωγών ένδυσης και κλωστών το 2024

Η μεγαλύτερη κάμψη σημειώθηκε στην κλωστοϋφαντουργία, με την αξία των ελληνικών εξαγωγών να συρρικνώνεται κατά 15,7% το 2024, ενώ για τα ενδύματα η μείωση άγγιξε το 11%. Μικρή άνοδος κατά 2,5% στις εγχώριες λιανικές πωλήσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η άνοδος και η πτώση του κλάδου της κλωστο-ϋφαντουργίας στην Ελλάδα

Οι άστοχες επιχειρηματικές κινήσεις εν μέσω ενός ραγδαία μεταβαλλόμενου παγκοσμιοποιημένου περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με την ελληνική οικονομική κρίση και τώρα την ενεργειακή κρίση, οδήγησαν σε τέλμα τον άλλοτε εύρωστο κλάδο.