ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:23:22 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

MOTOR OIL

Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Η αγορά χωρίς καύσιμα, η αθόρυβη άνοδος της ΜΟΗ και το «άδειασμα» της Αλουμύλ

Η απουσία ισχυρού αγοραστικού ενδιαφέροντος παρά την αναβάθμιση, η άνοδος της Motor Oil με «σύμμαχο» το πετρέλαιο, το καλό σερί της ΔΕΗ, η εκτίναξη της Interlife και η «βουτιά» 22% της Αλουμύλ.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Η ένεση ηθικού, το ράλι στην Ευρώπη, τα mezz, η Elvalhalcor και τα διυλιστήρια

Το ΧΑ... έστριψε πριν να μπει σε bear market, η ΕΚΤ απογείωσε τις ευρωπαϊκές αγορές, οι κινήσεις των mezz, η Elvalhalcor ταλαιπωρείται, τα διυλιστήρια ανεβαίνουν με τη βενζίνη στα 2 ευρώ και τα καλά νέα για τη Mytilineos.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πατάει «γκάζι» η Motor Oil με «καύσιμο» τις καλύτερες τιμές πετρελαίου

Μετά τη δίμηνη διακοπή του διυλιστηρίου για εργασίες συντήρησης ο όμιλος αναμένει ανάκαμψη των εργασιών του. Συνεχίζεται το επενδυτικό πρόγραμμα εταιρικού μετασχηματισμού με αιχμή τις ΑΠΕ. Πως επηρεάζεται από την άνοδο των επιτοκίων.
MARKET MAKER

Οι ορεξάτοι αγοραστές, η ΓΣ της Mytilineos και το επόμενο στάδιο της Alpha

Η κυριαρχία των αγοραστών, η ΜΥΤΙΛ σε πορεία προς τα 40 ευρώ, η Alpha χτίζει το αναπτυξιακό story, η ψυχραιμία των μικρών μετόχων της ΙΝΛΟΤ στην ΑΜΚ, τα ρεκόρ της Cenergy και Βιοχάλκο, η Autohellas και το άλμα της MΟΗ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

EY Ελλάδος: Σύμβουλος της Motor Oil σε επιχορήγηση 127 εκατ.

Η χρηματοδότηση θα προέλθει από το Ταμείο Καινοτομίας της ΕΕ, ενώ αφορά το έργο IRIS, μέσω του οποίου αναμένεται να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του διυλιστηρίου της Motor Oil, με τη δέσμευση 495 χιλ. τόνων CO2 ετησίως.