ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Σεμινάρια καινοτομίας στο Ισραήλ για έλληνες startuppers

Λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από νέους έλληνες επιχειρηματίες προκειμένου να συμμετάσχουν στα ειδικά επαγγελματικά σεμινάρια καινοτομίας που διοργανώνει το Ισραήλ.

Λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από νέους έλληνες επιχειρηματίες προκειμένου να συμμετάσχουν στα ειδικά επαγγελματικά σεμινάρια καινοτομίας που διοργανώνει το Ισραήλ.

«Τα εργαστήρια αυτά πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συνεργασίας Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου στους τομείς της καινοτομίας, της υψηλής τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας ως σημαντική πτυχή της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε νέους επιχειρηματίες από την Ελλάδα και την Κύπρο και διοργανώνονται τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στη Χάιφα από τον  Κυβερνητικό Οργανισμό του Ισραήλ για την Παγκόσμια Ανάπτυξη και Συνεργασία (Mashav).

«Οι Ελληνες startuppers θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να λάβουν τα εργαλεία και τις γνώσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των ιδεών τους σε ένα από τα πιο ανεπτυγμένα οικοσυστήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας παγκοσμίως» αναφέρει η ανακοίνωση, υπενθυμίζοντας ότι τα έξοδα διαμονής και διδασκαλίας θα καλυφθούν από το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.

Η θεματική των σεμιναρίων είναι:
-        Innovative Entrepreneurship: Early Stage Startups (Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα: Νέες νεοφυείς επιχειρήσεις) (10-19 Νοεμβρίου 2019)
-        Support Systems for Entrepreneurs (Συστήματα Υποστήριξης Επιχειρηματιών) (24 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου 2019)
-        Social Entrepreneurship: Transforming an Idea to a Business (Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: Μετατρέποντας μια ιδέα σε επιχείρηση) (8-17 Δεκεμβρίου 2019)

Για όλα τα σεμινάρια απαιτείται από τους ενδιαφερόμενους άριστη γνώση αγγλικών και πτυχίο σε σχετικά πεδία καθώς και 3 ως 5 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης στους συγκεκριμμένους τομείς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πληρότητα άνω του 90% στους χειμερινούς προορισμούς τις φετινές γιορτές

Οι περιοχές που παραδοσιακά πρωταγωνιστούν την περίοδο των εορτών, πέραν αυτών με τα θεματικά πάρκα είναι κι αυτές που διαθέτουν χιονοδρομικά κέντρα, όπως είναι η Αράχωβα και η ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού, η Δράμα και τα Καλάβρυτα.
revma
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σταθερές οι τιμές ρεύματος τον Ιανουάριο, κερδισμένοι όσοι πάρουν επίδομα

Στα επίπεδα του 2023 (15 - 17 σεντς ανά κιλοβατώρα) οι χρεώσεις των παρόχων, παρά την κατάργηση των επιδοτήσεων. Μικρότερη επιβάρυνση για 1,2 εκατ. νοικοκυριά που θα πάρουν το νέο επίδομα θέρμανσης με ρεύμα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παγκόσμιοι τεχνολογικοί κολοσσοί επιλέγουν να επενδύσουν στην Ελλάδα

Η στρατηγική γεωγραφική θέση της xώρας μας που αποτελεί κόμβο διασύνδεσης της Ευρώπης με την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και κατ' επέκταση την Ασία, συμβάλλει στην προσέλκυση τέτοιων επενδύσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πράσινα πλοία στην ακτοπλοΐα με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης

Για το σκοπό αυτό από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας έχει ήδη δεσμευτεί ένα εκατ. ευρώ, ενώ το ΤΑΙΠΕΔ θα είναι αυτό που υπό την καθοδήγηση του υπουργείου Ναυτιλίας θα αναλάβει να προχωρήσει τη σχετική διαδικασία.