ΓΔ: 1221.84 0.08% Τζίρος: 30.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:22:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
KALOKAIRI, PARALIA, ELLADA
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Πρόσκληση από την ΕΤΑΔ για εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλών

Η κατάθεση των αιτήσεων από όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα γίνεται ηλεκτρονικά έως την Τρίτη 06 Ιουνίου 2023, ενώ οι τιμές ανά τ.μ. θα ανακοινωθούν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. 

Πρόσκληση για εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλών, που είναι χαρακτηρισμένοι ως Τουριστικά Δημόσια Κτήματα, απευθύνει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) με ανακοίνωσή της. 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ή μισθωτές όμορων επιχειρήσεων, όπως η ομορότητα ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία (άρθρο 13 ν. 2971/2001, ως ισχύει), ενώ οι προς εκμίσθωση τουριστικοί αιγιαλοί (ΤΔΚ) παρουσιάζονται στη γεωπύλη της ΕΤΑΔ εδώ: https://hppc.gr/axiopoiisi-akiniton/geoportal/ 

Ως προς τη διάρκεια μίσθωσης ορίζεται από τη δημοσίευση του Ν. 5036/2023 (ΦΕΚ Α’ 77/28.03.2023) έως στις 31.12.2025. Το μίσθωμα θα είναι ετήσιο και υπολογίζεται βάσει των τ.μ. και της χρήσης του τμήματος που εκμισθώνεται. 

Οι τιμές ανά τ.μ. θα ανακοινωθούν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Η κατάθεση των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όμορους θα γίνεται ηλεκτρονικά έως την Τρίτη 06 Ιουνίου 2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ στην κατηγορία «Προκηρύξεις-Προσκλήσεις Ακίνητα» https://hppc.gr/category/prokiryxeis-proskliseis/ ή να ανατρέξουν απευθείας στην πρόσκληση εδώ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΤΑΔ: Ολοκληρώθηκε η πώληση ακινήτου 108 στρεμμάτων στο λιμάνι του Αστακού

Όπως σημειώνει στην ανακοινωσή της η ΕΤΑΔ «πρόκειται για ένα ακίνητο με σπουδαία σημασία στη στρατηγική θέση της ναυτιλιακής ζώνης και της βιομηχανικής περιοχής στην Αιτωλοακαρνανία».
nafpigeia_skaramanga
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΤΑΔ: Το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Εως τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, στις 12:00 μ.μ., η προθεσμία υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών Εγγράφων Συμμετοχής στον διαγωνισμό. Στις 7 Ιουλίου η ενδεικτική ημερομηνία του ηλεκτρονικού διαγωνισμού.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΤΑΔ: Παρατείνεται η προθεσμία για το Ολυμπιακό Κέντρο Φαλήρου

Η Ζώνη ΙΙΙ του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου αποτελείται από έκταση 262.107 τ.μ. που περιλαμβάνει το Κλειστό Γυμναστήριο ΤΑΕ KWON DO, την Εσπλανάδα, το Γυάλινο κτίριο, την Πλατεία Νερού και υπαίθριους χώρους στάθμευσης.