ΓΔ: 1052.43 0.71% Τζίρος: 64.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΠΕΚ

ΔΙΕΘΝΗ

Δεν προχωρά σε μείωση παραγωγής πετρελαίου ο ΟΠΕΚ +

Σήμερα, ανακοίνωση του οργανισμού επιβεβαίωσε τη διατήρηση της προηγούμενης απόφασης, που ελήφθη προκειμένου να στηριχθούν οι τιμές και είχε προκαλέσει την οργή του Λευκού Οίκου ο οποίος επιθυμούσε τη μείωση των τιμών στην αντλία.
Petrelaio, Oil, Brent, WTI, OPEC
ΔΙΕΘΝΗ

ΟΠΕΚ+: Δεν αλλάζει πολιτική όσον αφορά την παραγωγή πετρελαίου

Υποστήριξε πως μείωσε την παραγωγή λόγω ασθενέστερων οικονομικών προοπτικών. Οι τιμές του πετρελαίου έχουν μειωθεί από τον Οκτώβριο λόγω της επιβράδυνσης της κινεζικής και της παγκόσμιας ανάπτυξης και των υψηλότερων επιτοκίων
Petrelaio, Oil, Brent, WTI
ΑΓΟΡΕΣ

Κέρδη άνω του 3% για το πετρέλαιο, δεν αναμένεται αλλαγή στην πολιτική του ΟΠΕΚ+

Τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιήσει ο ΟΠΕΚ+, με το πετρέλαιο να ενισχύεται λόγω υποχώρησης των αμερικανικών αποθεμάτων αλλά και εκτίμησης για περαιτέρω μείωση της ρωσικής παραγωγής.
Petrelaio, Oil, Brent, WTI
ΔΙΕΘΝΗ

Μείωση παραγωγής εξετάζει ο ΟΠΕΚ, νέα άνοδος τιμής του πετρελαίου

Σύμφωνα με τους αναλυτές της Eurasia η απόφαση του ΟΠΕΚ θα εξαρτηθεί από την πορεία της τιμής του «μαύρου χρυσού» και από το πόσο εμφανής είναι η διαταραχή στις αγορές λόγω των ευρωπαϊκών κυρώσεων.
ΔΙΕΘΝΗ

Ανακάμπτει το πετρέλαιο μετά τις διαψεύσεις για αύξηση της παραγωγής

Το Ριάντ δεν συζητά μια πιθανή αύξηση της παραγωγής πετρελαίου με άλλους παραγωγούς πετρελαίου του ΟΠΕΚ, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA, διαψεύδοντας δημοσίευμα της Wall Street Journal.
ΔΙΕΘΝΗ

Ο ΟΠΕΚ+ συζητά για μείωση της παραγωγής πετρελαίου κατά 2 εκατ. βαρέλια

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ΗΠΑ πιέζουν τις χώρες του ΟΠΕΚ+ να μην προχωρήσουν σε ενδεχόμενη μείωση της ημερήσιας παραγωγής πετρελαίου, καθώς κάτι τέτοιο θα ενοχλούσε την κυβέρνηση Μπάιντεν ενόψει τον ενδιάμεσων εκλογών.