ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΠΕΚ

ΟΠΕΚ: Ισχυρή ανάκαμψη στην παγκόσμια ζήτηση για πετρέλαιο το 2021

Η βεβαιότητα του ΟΠΕΚ ότι η ζήτηση δεν θα επηρεαστεί από τις τελευταίες δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία έρχεται σε αντίθεση με αυτήν του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, που σήμερα αναθεώρησε προς τα κάτω την πρόβλεψή του.
Stocks, Agores, Xrimatistirio, Metoxes, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

«Βουτιά» των δεικτών στη Wall Street, έντονοι φόβοι για την πανδημία

Πάνω από 1% οι απώλειες για τους τρεις δείκτες του αμερικανικού Χρηματιστηρίου στο άνοιγμα των συναλλαγώ, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων σε νότιες και μεσοδυτικές Πολιτείες. Ισχυρή πίεση στον ενεργειακό κλάδο.
opec
ΔΙΕΘΝΗ

Ελπίδες συμφωνίας για το πετρέλαιο: Συνεδριάζει αύριο ο ΟΠΕΚ

Εκτονώνεται η πρωτοφανής αντιπαράθεση της Σ. Αραβίας με τα Εμιράτα και αναμένεται συμφωνία για την αύξηση της παραγωγής, ενώ η ζήτηση αυξάνεται γρήγορα και προβλέπεται να επανέλθει το 2022 στα προ πανδημίας επίπεδα.
ΑΓΟΡΕΣ

Σε υψηλό 14 μηνών οι τιμές του πετρελαίου μετά τη συμφωνία του ΟΠΕΚ

Αναλυτές επανεξετάζουν τις προβλέψεις τους για τις τιμές, ώστε να λάβουν υπόψη τον συνεχιζόμενο περιορισμό της προσφοράς του ΟΠΕΚ+ καθώς και των Αμερικανών παραγωγών σχιστολιθικού πετρελαίου.
ΑΓΟΡΕΣ

Θρίλερ στο G20 για το πετρέλαιο, σύγχυση για τη συμφωνία

Θολό τοπίο για τη συμμετοχή του Μεξικού στη συμφωνία του ΟΠΕΚ+, παρά τις δηλώσεις του προέδρου της χώρας για διευθέτηση με τον Τραμπ. Δύσκολη η συμμετοχή των ΗΠΑ, νέα πτώση του αργού «βλέπουν» αναλυτές.