ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores

Η κάπως ανώμαλη προσγείωση του ΔΑΑ, η αξία της πράσινης ΔΕΗ, ο ΟΠΑΠ και τα ΕΛΠΕ

Γιατί χάνει ύψος η μετοχή του Αεροδρομίου, πώς αλλάζουν οι ΑΠΕ τους υπολογισμούς για την αξία της ΔΕΗ, ο ΟΠΑΠ πλησιάζει το +8% φέτος, τα ΕΛΠΕ σε άνοδο, η Real Consulting κερδίζει έδαφος και το ρεκόρ της Πετρόπουλος.
BYD-petropoulos-electric oximata
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τι απαντά η Πετρόπουλος για τον διαγωνισμό για τα ηλεκτρικά λεωφορεία

Η εταιρεία επισημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία επίδραση στις πωλήσεις της από τη σχετική απόφαση, καθώς η πώληση σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού τιμολογείται απ’ ευθείας από τον ανάδοχο.
BYD-petropoulos-electric oximata
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πετρόπουλος: Οδεύει για ρεκόρ επιδόσεων, έρχεται και ηλεκτρικό scooter

Όλες οι επιχειρηματικές μονάδες εμφανίζουν ισχυρή ανάπτυξη. Αρχές του 2024 η εταιρεία θα «ρίξει» στην αγορά και το δικό της ηλεκτρικό scooter. Πού βρίσκεται ο διαγωνισμός του υπουργείου Μεταφορών για 100 ηλεκτρικά λεωφορεία.
petropoulos_isuzu
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Π. Πετρόπουλος: Στα 6,5 εκατ. ευρώ υποχώρησαν τα καθαρά κέρδη το 2022

Στα 156,1 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν οι πωλήσεις του ομίλου με τις μονάδες λιπαντικών και φορτηγών λεωφορείων να καταγράφουν εξαιρετικές επιδόσεις. Μειώθηκε στα 9,6 εκατ. ευρώ ο συνολικός δανεισμός ενώ τα ίδια κεφάλαια αυξήθηκαν στα 47 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χρηματοδότηση επένδυσης της Πέτρος Πετρόπουλος από την Εθνική Τράπεζα

Η επένδυση εστιάζει στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και της αποθήκευσης ενέργειας και συνεισφέρει στην πράσινη μετάβαση της οικονομίας και στην προώθηση της μικρο-κινητικότητας.
petropoulos_isuzu
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον δείκτη ATHEX ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών μπήκε η Π. Πετρόπουλος

Ο δείκτης ο οποίος δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2021, στοχεύει να παρακολουθεί τη χρηματιστηριακή απόδοση των εισηγμένων που υιοθετούν πρακτικές ωφέλιμες για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Εταιρική Διακυβέρνηση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Π. Πετρόπουλος: Απειλεί με προσφυγή για το διαγωνισμό των ηλεκτρικών λεωφορείων

Η εταιρεία που είναι διανομέας της BYD εκφράζει την αντίθεση της για τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια 250 απλών ηλεκτρικών αστικών οχημάτων 12m ελάχιστης αυτονομίας 180χλμ..