ΓΔ: 2086.5 -0.99% Τζίρος: 448.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02

Πετρόπουλος: Στη Ecoblu IKE το ποσοστό 25,88% του Κων. Πετρόπουλου

Διαχειριστής της Ecoblu Ι.Κ.Ε. είναι ο κ. Μιχαήλ Οικονομάκης, ο οποίος δικαιούται να ασκεί κατά την κρίση του τα δικαιώματα ψήφου των μετοχών της Εταιρείας που κατέχει η Ecoblu Ι.Κ.Ε..

Η εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ανώνυμος Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε στις 24.01.2025 από την κυπριακή εταιρεία «ANABAK TRADING AND INVESTMENTS LTD», την εταιρεία «Ecoblu Ι.Κ.Ε.», τον κ. Κωνσταντίνο Πετρόπουλο και τον κ. Μιχαήλ Οικονομάκη, ανακοινώνει τα εξής:

Την 21/01/2025 η κυπριακή εταιρεία «ANABAK TRADING AND INVESTMENT LTD», που ανήκει κατά 100% στον κ. Κων/νο Πετρόπουλο, μεταβίβασε, στην εταιρεία «Ecoblu Ι.Κ.Ε.», λόγω εισφοράς στην κάλυψη του εταιρικού κεφαλαίου της, 1.830.338 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, εκδόσεως της εταιρείας «ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ανώνυμος Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία», οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 25,88% των δικαιωμάτων ψήφου του Εκδότη. Η εταιρεία «Ecoblu Ι.Κ.Ε.», δεν κατέχει άλλες μετοχές του Εκδότη. Η ANABAK TRADING AND INVESTMENTS LTD κατέχει το 99% των εταιρικών μεριδίων της Ecoblu Ι.Κ.Ε.

Διαχειριστής της Ecoblu Ι.Κ.Ε. είναι ο κ. Μιχαήλ Οικονομάκης, ο οποίος δικαιούται να ασκεί κατά την κρίση του τα δικαιώματα ψήφου των μετοχών της Εταιρείας που κατέχει η Ecoblu Ι.Κ.Ε., με εξαίρεση τα θέματα που σχετίζονται με: (α) μεταβολή της εθνικότητας της Εταιρείας, (β) μεταβολή της επωνυμίας της Εταιρείας, (γ) αύξηση ή μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, (δ) λύση της Εταιρείας, (ε) έγκριση συναλλαγών της Εταιρείας με συνδεδεμένα μέρη, (στ) έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών από την Εταιρεία, για τα οποία απαιτείται απόφαση της συνέλευσης των εταίρων της Ecoblu Ι.Κ.Ε.

Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση, τα υποβάλλοντα την γνωστοποίηση πρόσωπα ενεργούν συντονισμένα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες γνωστοποιήσεις τους, η κυπριακή εταιρεία «ANABAK TRADING AND INVESTMENTS LTD» κατείχε άμεσα και ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος έμμεσα, μέσω της προαναφερθείσας εταιρείας, 1.830.338 μετοχές που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 25,88% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΘΕΒ: Επιστολή στον Πρωθυπουργό για διάλογο κυβέρνησης και αγροτών

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, ζητώντας διάλογο με τους αγρότες λόγω των επιπτώσεων στην οικονομία και την εφοδιαστική αλυσίδα.
σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΒΕΑ: Νέες απαιτήσεις εισαγωγών και αλλαγές με το CBAM από 1/1/2026

Το ΕΒΕΑ ενημερώνει ότι από 1η Ιανουαρίου 2026 τίθεται σε ισχύ στην ΕΕ ο μηχανισμός CBAM, ο οποίος αφορά προϊόντα με υψηλές εκπομπές CO2. Εταιρίες που εισάγουν σίδηρο, αλουμίνιο, τσιμέντο, λιπάσματα κ.ά. οφείλουν να προετοιμαστούν.
Θοδωρής Σκαγιάς πορτρέτο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η SKAG ενισχύει τον ρόλο της στον δημόσιο διάλογο για τη βιομηχανία

Η SKAG ενισχύει τη θέση της στον σύγχρονο επιχειρηματικό διάλογο, με τον Θοδωρή Σκαγιά να συμμετέχει σε σημαντικά φόρουμ, αναδεικνύοντας θέματα καινοτομίας, βιωσιμότητας και ηγεσίας στη βιομηχανία.