ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

temu
ΔΙΕΘΝΗ

Temu: Υιοθετεί αυστηρότερη διαδικασία για την επιλογή παιχνιδιών

Η κινεζική πλατφόρμα αναφέρει στο BD ότι προχώρησε σε έλεγχο 19 παιχνιδιών και τα αφαίρεσε από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, ενώ καθιερώνει αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας για την ευρωπαϊκή αγορά.
paixnidia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το τεστ ασφάλειας στα παιχνίδια της Temu και τα νέα μέτρα στην Ευρώπη

Ο έλεγχος της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας μη ασφαλών παιχνιδιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση από πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων χωρών αποτελεί κοινό αίτημα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Παιχνιδιών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στόχος η αύξηση τζίρου και κερδών 8 -10% το 2024 για την Jumbo

Η εταιρεία δεσμεύεται για διατήρηση των τιμών των προϊόντων, σε επίπεδα συμβατά με την εξέλιξη των εισοδημάτων των καταναλωτών και συνεχής επιβράβευση των μετόχων-συνεταίρων, για την επενδυτική τους εμπιστοσύνη.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

To τζακ ποτ στο TZOKEΡ κληρώνει απόψε τουλάχιστον 5.700.000 ευρώ

Η κλήρωση για τα 5,7 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το  κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr έως τις 21:30. 
ΔΙΕΘΝΗ

Να «ξεκλειδώσει» τη δυναμική της κινεζικής αγοράς παιχνιδιών θέλει η Lego

O κολοσσός των παιχνιδιών από τη Δανία δείχνει έντονο ενδιαφέρον για μια από τις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως καθώς τα παιδιά στην Κίνα διαθέτουν έξι ώρες την εβδομάδα για παιχνίδι.
paixnidia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αμείωτες οι πωλήσεις παιχνιδιών κόντρα στην κακή συγκυρία της αγοράς

Αισιοδοξία στον κλάδο ενόψει της εορταστικής περιόδου. Σημαντική αύξηση πωλήσεων από τις αλυσίδες Jumbo και Μουστάκας. Οι Έλληνες κατασκευαστές μεταφέρουν την παραγωγή από την Κίνα στην Ευρώπη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AS Company: Αύξηση 206% στα ενοποιημένα κέρδη κατά το α’ εξάμηνο

Η Διοίκηση, παρακολουθώντας τις παγκόσμιες και εγχώριες εξελίξεις, επικεντρώνει τις προσπάθειές της στην περαιτέρω ανάπτυξη στις τρεις χώρες που δραστηριοποιείται με την κυκλοφορία καινοτόμων προϊόντων με υψηλότερη προστιθέμενη αξία.