ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

EODY, koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα στη Λέσβο έως τις 18 Ιανουαρίου

Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας, απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών από τις 18:00 έως τις 05:00, αναστολή θρησκευτικών τελετών και λειτουργίας καταστημάτων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: Μπορούμε να φτάσουμε έως και 2 εκατ. εμβολιασμούς το μήνα

Η σημαντική αβεβαιότητα γύρω από την παραγωγική ικανότητα της φαρμακοβιομηχανίας να παράγει και να προμηθεύει κάθε χώρα με τις ποσότητες στη βάση των συμβατικών υποχρεώσεων μας υποχρεώνει να κινούμαστε με συντηρητικά βήματα, είπε ο Ν. Χαρδαλιάς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα περιοριστικά μέτρα σε Δυτική Αττική, Κοζάνη, Σητεία και Ροδόπη

Απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός των ορίων των δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας της ΠΕ Αττικής, των δήμων Εορδαίας, Κοζάνης και Βοΐου της ΠΕ Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, της ΤΚ Παλαίκαστρου του Δήμου Σητείας της ΠΕ Λασιθίου και των ΤΚ Νέδας,
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα περιοριστικά μέτρα στην κοινότητα Σπερχειάδας του δήμου Μακρακώμης

Τα νέα περιοριστικά μέτρα ισχύουν από την Τρίτη 05-01-2021 και ώρα 06:00 μέχρι τη Δευτέρα 14-01-2021, οπότε και θα συνεδριάσει η Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορονοϊού για την αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πυροσβέστες και αστυνομικούς την Πρωτοχρονιά ο Ν. Χαρδαλιάς

Ευχαρίστησε τα στελέχη της πρώτης γραμμής σε όλες τις υπηρεσίες για τη συνεισφορά τους στο έργο της Πολιτικής Προστασίας και αντάλλαξε ευχές για «μια νέα χρονιά, μια καλύτερη χρονιά», όπως σημείωσε.
koronoios, xristougenna
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσθετα μέτρα στην Κοινότητα Στροφής του δήμου Αρριαννών της ΠΕ Ροδόπης

Η Περιφέρεια αν. Μακεδονίας και Θράκης και ο δήμο Αρριαννών θα φροντίσουν για την τροφοδοσία και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης των κατοίκων του νησιού και για συνδρομή σε περιπτώσεις κατοίκων χρονίως πασχόντων και αναξιοπαθούντων.